Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Radio Tutka on tänä keväänä tyylikäs ja fiksu

Turun ammattikorkeakoulu

Radio Tutka on tänä keväänä tyylikäs ja fiksu

Tiedote.
Julkaistu: 23.03.2015 klo 13:07
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemian journalismin opiskelijoiden pyörittämä Radio Tutka on tänä keväänä tyylikäs ja fiksu. Kanavan teemat kuuluvat niin musiikkivalinnoissa kuin puheenaiheissa ja haastatteluissakin. 

Osoitteessa www.tutka.pro kuunneltavissa olevaa nettiradiota tehdään tosissaan muttei vakavissaan.

– Tavoitteena on omannäköinen kanava, jossa on sopivassa tasapainossa hyvää, tuoretta musiikkia ja kuuntelemisen arvoisia juttuja, kanavan musiikkipäällikkö Anni Gullichsen summaa.

Lisäksi Radio Tutkan kevääseen kuuluu tiiviisti eduskuntavaalien seuraaminen. Kanavalla kuullaan monenlaisia juttuja vaikuttamisesta.

Tutka on myös toukokuun alussa pidettävän Taitaja2015-tapahtuman virallinen tapahtumaradio. 5.-6. toukokuuta kanavalla kuullaankin monipuolisesti haastatteluja, raportteja ja keskustelua tapahtumaan ja sen teemoihin liittyen.

Tutka kulkee paikallisuus edellä 

Turkulaisena kanavana paikallisuus on tärkeä tekijä niin puheenaiheissa kuin vieraissakin. Paikallisuutta hyödynnetään myös siinä, että suorassa lähetyksessä otetaan usein puhelinyhteys kaupunkiin jalkautuneeseen toimittajaan.

Jokaisena lähetyspäivänä Radio Tutkan studiossa Kupittaalla piipahtaa ainakin kaksi vierasta, minkä lisäksi kanavalla kuullaan puhelinhaastatteluja.

Nettiradion kevään ensimmäinen lähetys kuullaan tiistaina 24. maaliskuuta. Tutkan lähetystä voi kuunnella joka viikko tiistaista perjantaihin aina aamukymmenestä eteenpäin. Viimeinen lähetys lähtee ilmoille perjantaina 8. toukokuuta.

Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemian journalistiopiskelijoiden uutismedia Tutka aktivoituu myös ja pyörii opiskelijavoimin koko kevään yhdessä Radio Tutkan kanssa.

 

Lisätietoja:

Pia Alanko
Journalismin lehtori, Journalismin koulutusohjelma
pia.alanko(at)turkuamk.fi
040 355 0195 

Radio Tutkan suorat lähetykset 24.3.–8.5. osoitteessa www.tutka.pro

Tutka sosiaalisessa mediassa:
Twitter: @tutkapro
Instagram: @tutkamedia
Facebook: Tutka

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9300 opiskelijan ja 700 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs