Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » RAAKEL LIGNELLISTÄ VUODEN EEVA

A-lehdet Oy

RAAKEL LIGNELLISTÄ VUODEN EEVA

Tiedote.
Julkaistu: 10.03.2014 klo 19:31
Julkaisija: A-lehdet Oy

Vuoden Eevaksi 2014 on Eeva-lehden perinteisessä lukijaäänestyksessä valittu viulisti, tv-toimittaja Raakel Lignell.  Hän on määrätietoisesti edistänyt hyvinvointia ja terveellisiä elämäntapoja ja hänen esimerkkinsä kannustaa meitä kaikkia etsimään omia rajoja ja vahvuuksia. Lignell on antanut samaistumispintaa ja rohkaissut etenkin naisia ottamaan elämänsä ohjat käsiinsä. 

Toiseksi eniten ääniä sai Vallila Interiorin omistaja ja Uusi Lastenklinikka 2017 -hankkeen keulakuva Anne Berner. Hänen mielestään jokainen voi kantaa vastuuta, osallistua ja välittää tulotasosta tai asemasta huolimatta. Varojen keruusta vastaavana hän on varma, että uusi sairaala avataan aikataulussa.  

Kolmanneksi eniten ääniä sai näyttelijä Armi Toivanen, jonka sitkeys ja usko omiin kykyihin ovat vieneet häntä eteenpäin. Komediennena häntä luonnehditaan luonnonlahjakkuudeksi. Hänet palkittiin tänä vuonna Kultaisella Venlalla.  

Vuoden Eeva valittiin nyt 38. kerran. Äänestyksen tarkoituksena on palkita nainen, joka kuluneena vuonna on erityisen ansioitunut ja ollut näin naisille kannustavana esikuvana. Valinnat julkistettiin Vuoden Eeva -juhlassa Suomen Kansallisteatterissa maanantaina 10.3.

 

Lisätietoja: A-lehdet Oy, Eevan päätoimittaja Riitta Nykänen, p. 050 414 4632, riitta.nykanen@a-lehdet.fi

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs