Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Pirjo Nurmilaukas siirtyy A-lehtien hallitukseen

A-lehdet Oy

Pirjo Nurmilaukas siirtyy A-lehtien hallitukseen

Tiedote.
Julkaistu: 11.05.2016 klo 10:51
Julkaisija: A-lehdet Oy

A-lehdet Oy on nimittänyt uudeksi hallituksen jäseneksi yhtiön nykyisen liiketoimintajohtaja Pirjo Nurmilaukkaan.

Pirjo Nurmilaukas toimii A-lehtien operatiivisessa johdossa syyskuun alkuun asti, minkä jälkeen hän siirtyy eläkkeelle. Nurmilaukas vastaa tällä hetkellä A-lehtien suurimmista liiketoiminta-alueista sekä yhtiön markkinointi- ja tutkimustoiminnasta. Hallitustyöskentelyyn hän liittyy jo kevään aikana.

"Pirjo Nurmilaukas on terävä, analyyttinen ja laaja-alainen media-ammattilainen, jonka panos on ollut yhtiölle hyvin merkittävä. A-lehtien hallitus saa Pirjosta hyvän vahvistuksen”, A-lehdet Oy:n hallituksen puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen toteaa.

”A-lehdissä on huippuosaamista, innostunut ilmapiiri ja käynnissä on useita innovatiivisia hankkeita. Olen iloinen, että minulla on edelleenkin mahdollisuus olla mukana yhtiön ja media-alan kehityksessä”, Pirjo Nurmilaukas sanoo.

 

A-lehdet Oy:n hallitukseen kuuluvat hallituksen puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen, Juho Lipsanen, Anne Lyytikäinen-Palmroth, Joonas Lyytikäinen, Sari Mikkonen-Mannila, Pirjo Nurmilaukas ja Pekka Vähähyyppä.

Lisätiedot: A-lehdet Oy, hallituksen puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen, p. 050 414 4546

 

 

A-lehdet-konserni on mediatalo, jonka muodostavat A-lehdet Oy ja sen tytäryhtiöt A-lehdet Dialogi Oy ja Finnish Design Shop Oy. Konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa.

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs