Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » PILGRIM MESSENGERS - Kohti hyvien uutisten kulttuuria

Pilgrim Oy

PILGRIM MESSENGERS - Kohti hyvien uutisten kulttuuria

Tiedote.
Julkaistu: 17.10.2014 klo 12:11
Julkaisija: Pilgrim Oy

Pilgrim Messengers on tarkasti valikoitu joukko ajattelevia lähettiläitä, joiden luoma sisältö on vaikuttavaa ja herättelevää. Sisältö saa tekemään päätöksiä, ottamaan askeleita kohti parempaa. Tekijöiden vahva ammattiosaaminen mediavaikuttamisen sekä koskettavien tarinoiden tuottajina, kuvaajina ja eläjinä on tärkeä osa mielipidejohtamista. Se vaatii rohkeutta seisoa sanojensa takana, tietoa ja valveutuneisuutta. Kiinnostusta yhteiskuntaa ja elämää kohtaan.

Pilgrim Messengers suunnittelee, luo tekstiä, videokuvaa, radiohaastattelee, vloggaa, bloggaa, valokuvaa ja kirjoittaa kolumneja. Synnyttää herättävää SoMe –sisältöä ja jatkuvaa sisältövirtaa, jota voi käyttää eri medioissa yrityksen omista nettisivuista valtavirran mediakanaviin.

Mediakentän pirstoutuessa valtakanavista pienemmiksi omiksi medioikseen on tärkeää löytää sellaiset sisällöntuottajat ja aiheeseen sopivat omat persoonat, joilla on mielipidevaikutus sekä tavoittavuus suoraan haluttuun kohderyhmään.

Pilgrim Messengers on lähettiläs, joka saapuu apuun kutsuttaessa. Häneltä saa ostopalveluna sisältöä eri kanavien käyttöön tai häntä voi sponsoroida omaan kanavaansa.

Lisäksi Pilgrim Messengersien omia valmiina olevien sisältöjen käyttöoikeutta voi ostaa omiin kanaviin, jos niiden sisältö sopii kohdennettuun tuotteeseen tai yrityksen sen hetkiseen teemaan.

Pilgrim Messengers – sisällöntuoton soihdunkantajia

  1. Sanna Mämmi: matkailu, hyvinvointi & kasvu (juontaja, toimittaja, bloggaaja, sisällöntuottaja)
  2. Sanna Kiiski: perheaiheet & kasvu (tv-juontaja, toimittaja, tuottaja, bloggaaja)
  3. Krista Launonen: luovuus & kasvu (toimittaja, sisällöntuottaja, luovuusvalmentaja, Voi Hyvin –lehden entinen päätoimittaja)
  4. Outi Rinne: ruoka, ravinto & kasvu (psykologi, työnohjaaja, bloggaaja, sisällöntuottaja)

Innostuitko? Kysy, kerromme mieluusti lisää siitä, mitä vaikuttava sisältö on ja kuinka sitä luodaan.

T. Olli ja Nina Pilgrimistä

P. 040 589 7754, Olli
p. 040 589 7752, Nina
 

 

 

Liitetiedostot

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs