Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Pikku-Britannia alkaa TV Viidellä

TV5 Finland Oy

Pikku-Britannia alkaa TV Viidellä

Tiedote.
Julkaistu: 25.03.2011 klo 12:39
Julkaisija: TV5 Finland Oy

TV Viisi esittää brittiläistä Pikku-Britannia -sketsisarjaa lauantaisin 2.4. alkaen.

Matt Lucasin ja David Walliamsin luomasta radiosarjasta palkituksi tv-sarjaksi kasvanut sketsisarja parodioi brittiläistä nyky-yhteiskuntaa. Sarjassa nähdään monia hauskoja hahmoja mm. epäuskottava transvestiitti Emily Howard, itseään pikkukylän ainoana homona pitävä Dafydd Thomas, ongelmateini Vicky Pollard, pyörätuolissa istuva Andy, ja hänestä huolta pitävä Lou, romanttisista kirjoistaan tunnettu kirjailija Dame Sally Markham ja laihdutusryhmä Fat Fightersin kamala johtaja Marjorie Dawes.

Lauantaina 2.4. nähdään ensin klo 18.30 sarjan pilottijakso, ja heti sen jälkeen klo 19.05 ensimmäisen tuotantokauden ensimmäinen jakso.


Lisätiedot:
Heidi Nurminen
Programme PR Manager, TV5 Finland Oy
puh. 040 558 5086
heidi.nurminen@tv-viisi.fi

SBS Media on Suomen innovatiivisin sähköisen median toimija, johon kuuluvat radiokanavat The Voice ja Iskelmä sekä paikallisradiot Radio 957, Radio Sata, Radio Jyväskylä, Radio Mega ja Radio City sekä uudet TV-kanavat TV Viisi ja The Voice. Radiokanavien online-yhteisöt ovat Suomen suosituimpia. SBS Media on kaupallisen radioliiketoiminnan markkinajohtaja, joka laajentaa vahvasti televisiotoimintaan. Yhtiöryhmän liikevaihto vuonna 2010 oli 21 M€. SBS Media työllistää Suomessa 150 tv- ja radioalan ammattilaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs