Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Petteri Koposen ja Moskovan Khimkin kaikki Euroliiga-ottelut televisioidaan Suomeen – lähetysoikeudet Viasat Sportille ja Viaplaylle vuoteen 2020 saakka

Viaplay

Petteri Koposen ja Moskovan Khimkin kaikki Euroliiga-ottelut televisioidaan Suomeen – lähetysoikeudet Viasat Sportille ja Viaplaylle vuoteen 2020 saakka

Tiedote.
Julkaistu: 14.10.2015 klo 11:53
Julkaisija: Viaplay

Viasat Sportin ja Viaplayn emoyhtiö Modern Times Group (MTG) on uusinut koripallon Euroliigan televisiointi- ja digitaaliset lähetysoikeudet vuoteen 2020 saakka. Myös viime kaudella otteluita Suomessa esittäneet Viasat Sport ja Viaplay tuovat koripallosyksyyn erityistä maustetta esittämällä jokaisen Petteri Koposen ja Moskovan Khimkin Euroliiga-ottelun. Viasat ja Viaplay ovat mukana jo kuluvan viikon torstaina ja perjantaina Euroliigan avauskierroksella.

Koripallon Euroliiga-kausi 2015-2016 avataan tällä viikolla torstaina ja perjantaina täysillä ottelukierroksilla ympäri Eurooppaa. Kaikki Euroopan huippujoukkueet kasaava ammattilaissarja on tulevana talvena suomalaisittain poikkeuksellisen mielenkiintoinen, sillä eurooppalaisen koripalloilun supertähti Petteri Koponen johdattaa Moskovan Khimkia kohti Euroliiga-menestystä. Heti avausperjantaina vastus on kuitenkin kovinta mahdollista luokkaa, sillä Khimki saa vieraakseen Moskovaan hallitsevan mestarin Real Madridin Espanjasta.

Viasat Sport-kanavat ja Viaplay-palvelu seuraavat nyt vahvistetun jatkosopimuksen myötä Euroliigaa kattavammin kuin koskaan aiemmin. Lähetystarjontaan sisältyvät kaikki Petteri Koposen ja Khimkin ottelut, mutta myös valikoidusti 1-2 muuta huippuottelua jokaiselta kierrokselta.

”Susijengi on luonut Suomeen korisbuumin. Suuri keulakuva tässä tarinassa on ollut Petteri Koponen, joten on meille luonnollinen päätös tukea kasvavaa koriskulttuuria ja tarjota kaikki Khimkin matsit asiakkaillemme. Muutenkin Euroliiga on kivikova sarja, jonka parhaat pelaajat pelaavat tähtistatuksella myös vuoden päästä Rion olympialaisissa. Me näytämme koko kauden kevään Final Four-finaaleihin saakka!” 

                                    Johannes Leppänen, Toimitusjohtaja, Viasat Finland

Viasat Sport ja Viaplay aloittavat lähetykset torstaina ottelulla CSKA Moskova – Maccabi Tel Aviv. Perjantaina vuorossa on Khimkin ja Real Madridin kohtaaminen parhaaseen perjantai-illan katseluaikaan Viasat Sport Finland HD –kanavalla ja Viaplayssa.

Koripallon Euroliigan avausviikon tv-ohjelmisto:

Klo 19.55 CSKA – Maccabi Tel Aviv, Viasat Sport HD ja Viaplay

Klo 19.55 Khimki – Real Madrid, Viasat Sport Finland HD ja Viaplay

Lisätietoja

Johannes Leppänen 

Toimitusjohtaja

CEO Viasat Finland & Baltics

+358 40 162 1761

 

 

Modern Times Group (MTG) ja Viasat Finland Oy

Oy Viasat Finland Ab on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) mediakonsernia, johon kuuluu maksu- ja ilmaistelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta, televisiolähetysverkoissa (kaapeli, satelliitti ja IPTV) ja Internetissä. Modern Times Group on kasvuyritys ja se on listattu Tukholman Nasdaq OMX -pörssissä.

Suomessa Viasat lähettää kanavapakettejaan oman satelliitin kautta sekä kaapeli- ja laajakaista-tv- ja antenni tv -lähetyksinä. Suomessa Viasat aloitti lähetykset vuonna 1996. Lisätietoja www.viasat.fi

Viaplay

Viaplay on Pohjoismaiden johtava televisio-ohjelmien, elokuvien ja urheilun suoratoistopalvelu. Viaplay tarjoaa uusimmat tv-sarjat, tuhansia suosittuja elokuvia ja lisäksi huippu-urheilua suorina lähetyksinä. Viaplay on saatavilla Internetiin yhdistettävien laitteiden, kuten tietokoneiden, älypuhelimien, tablettien, Smart TV-televisioiden, Apple TV:n, Chromecastin, Viasatin digiboksien sekä Xbox 360- ja Playstation 3 ja Playstation 4 -pelikonsolien kautta. Lue lisää osoitteessa www.viaplay.fi

Viaplay AB on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) -mediakonsernia, johon kuuluu ilmais- ja maksutelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta ja kolmannen osapuolen verkossa ja se jakelee televisio-ohjelmia jopa Internetissä. MTG on myös Venäjän suurimman itsenäisen televisioyhtiön CTC Median pääomistaja. Lisätietoja on osoitteessa www.mtg.se.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs