Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Paavola ja Erola vahvistavat Kreabin palveluja Suomessa

Kreab

Paavola ja Erola vahvistavat Kreabin palveluja Suomessa

Tiedote.
Julkaistu: 27.02.2014 klo 14:54
Julkaisija: Kreab

Viestintätoimisto Kreab Gavin Anderson on nimittänyt Jennifer Paavolan johtavaksi viestintäkonsultiksi ja Jan Erolan viestintäkonsultiksi. He aloittavat Helsingin toimistossa maaliskuussa.

Jennifer Paavola on kokenut kansainvälinen viestintäammattilainen. Hän on toiminut viestintätoimisto Pleonin toimitusjohtajana Lontoossa ja viestintätoimisto Graylingin johtavana viestintäkonsulttina Wienissä. Kotimaassaan Yhdysvalloissa hän työskenteli teknologiateollisuuden viestinnän johtotehtävissä.

Paavola on vastannut monien kansainvälisten yritysten ja yhteisöjen viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta. Hänen työnsä on huomioitu useilla kansainvälisillä alan palkinnoilla.

”Viestintäala on Suomessa erittäin kiinnostavassa vaiheessa. Se muuttuu ja kehittyy nopeasti. Uskon, että tehokas ja luova viestintä on sitä mitä monet suomalaiset yritykset ja Suomi juuri nyt tarvitsevat”, Paavola sanoo.

”Kreabin vahva kansainvälisyys ja oma laaja kokemukseni ovat mielestäni erinomainen yhdistelmä vaativienkin viestintäkysymysten ratkaisemiseen.”

Jan Erola on tunnettu ja tunnustettu viestinnän moniottelija. Hän on viimeksi työskennellyt Kustannusosakeyhtiö Paasilinnan kustannus- ja viestintäpäällikkönä. Erola on ollut toimittajana Talouselämässä, Helsingin Sanomissa ja Iltalehdessä sekä toiminut Ylioppilaslehden päätoimittajana.

Erola on Ylen aamu-tv:n Jälkiviisaiden vakiovieras ja hän on toiminut useiden lehtien kolumnistina sekä vetänyt kahta kirjakustannusyksikköä.

"Olen kiitollinen kustannusmaailmassa viettämistäni kymmenestä upeasta vuodesta", Erola toteaa. "Kun minulle avautui mahdollisuus siirtyä Kreabin kansainvälisen viestintäkonsernin riveihin, oli se kuitenkin klassinen tarjous, josta ei voinut kieltäytyä."

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Pekka Timonen, 050-3374386, pekka.timonen@kreab.com
johtava viestintäkonsultti Jennifer Paavola, 040-9373580
viestintäkonsultti Jan Erola, 040-5064612

Kreab Gavin Anderson on Pohjoismaiden suurin viestintätoimisto. Olemme erikoistuneet yritys-, yhteisö- ja talousviestintään sekä vaikuttajaviestintään. Toimimme viidellä mantereella ja yhteensä 25 maassa.

www.kreabgavinanderson.com

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs