Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Oulu on viittä vaille valmis Medialähetyspäiville

Medialähetys Sanansaattajat

Oulu on viittä vaille valmis Medialähetyspäiville

Tiedote.
Julkaistu: 26.05.2014 klo 07:30
Julkaisija: Medialähetys Sanansaattajat

– Medialähetyspäivien ohjelmassa on valinnanvaraa. Kysymys Syyriasta on erittäin ajankohtainen. Raamatunopetusta on tarjolla kolmeen otteeseen. Nuorille on Pekka Laukkarisen musiikkia ja perheille puistopyhäkoulua, kertoo Ulla Mäkinen, Oulun tuomiorovastikunnan lähetystyön koordinaattori. Medialähetyspäiviä vietetään Oulussa 14.–15. kesäkuuta.

Medialähetyspäivät on Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) kesäjuhla, joka tänä vuonna järjestetään yhdessä Oulun evankelis-luterilaisten seurakuntien kanssa. Viikonlopun aikana pureudutaan erityisesti Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan kristilliseen mediatyöhön teemalla Lähetä vahva viesti.

Järjestelytoimikunnassa koko talven puurtanut Ulla Mäkinen kertoo, että Oulussa on pitkä ja vahva lähetystyön tukemisen perinne:

– Oulun seurakunnat ovat jo 80-luvulta lähtien antaneet kaksi prosenttia arvioidusta verokertymästä lähetystyöhön ja kansainväliseen diakoniaan. Vuosien saatossa olemme myös saaneet omista seurakunnista monia nimikkolähettejä, ja moni seurakuntien työntekijä on aiemmin ollut lähetystyössä.

Oulun seurakuntayhtymän seurakunnat tukevat kirkon kaikkia suomenkielisiä lähetysjärjestöjä. Seitsemästä seurakunnasta kuudella on tällä hetkellä yhteistyösopimus Sansan kanssa. Nämä seurakunnat tukevat erityisesti arabiankielistä radio- ja televisiotyötä, Turkin televisiotyötä ja Intian radiotyötä.

Medialähetyspäiviä voi seurata myös netistä

Medialähetysjärjestö TWR:n arabiankielisen työn johtaja kertoo Oulussa 14.-15.6., mitä kuuluu Syyriaan ja muualle Lähi-itään. Arabiankielisen Hanna-työn koordinaattori puhuu arabinaisten tilanteesta. Sansan lähetystyöntekijät David ja Marja-Liisa Ezzine kertovat puolestaan Pohjois-Afrikkaan suuntautuvasta mediatyöstä.

Päätapahtumapaikkoina ovat Oulun tuomiokirkko ja keskustan seurakuntatalo. Varsinaisia Medialähetyspäiviä edeltää perjantaina 13.6. järjestettävä koulutusseminaari.

Medialähetyspäiviä ja seminaaria voi seurata suorina nettilähetyksinä osoitteessa sansa.fi/nettitv. Sunnuntain piispanmessuun voi osallistua myös osoitteessa virtuaalikirkko.fi tai kuunnella Radio Pookista.

Lisätietoa:
sansa.fi/mlp14
Tiedottaja Annaleena Pakkanen, 050 437 2155
Medialähetyspäivien johtaja Marko Pihlajamaa, 050 572 3858

Liitetiedostot

Medialähetys Sanansaattajat (Sansa) on Suomen ev. lut. kirkon lähetysjärjestö. Se perustettiin Hyvinkäällä vuonna 1973. Sansa tukee kristillistä mediatyötä noin 40 kielellä Aasiassa, Afrikassa ja Euroopassa. Nykyajan tekniikka vie viestin Jeesuksesta suoraan vastaanottajan korvaan tai silmien eteen, ajattomasti ja rajattomasti.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs