Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Orionin Mixturalle kultaa

A-lehdet Dialogi Oy

Orionin Mixturalle kultaa

Tiedote.
Julkaistu: 05.12.2014 klo 08:00
Julkaisija: A-lehdet Dialogi Oy

Orionin Mixtura-henkilöstölehti voitti kultaa kansainvälisessä The International Corporate Media Award (ICMA) -kilpailussa.

Saksalaisen The International Editorial-design & Research Forumin järjestämään kilpailuun osallistui 364 julkaisua 17 maasta. Dialogin tuottama Mixtura-lehti palkittiin Kansi & kansijuttu -sarjassa.

Tuomaristo arvosti Mixtura-lehden kansijutussa erityisesti monipuolista luovuutta. ”Jopa vaikeana pidetyt aiheet voidaan suunnitella ja esittää erittäin luovasti”, tuomaristo totesi perusteluissaan.

Uudistimme henkilöstölehteämme Mixturaa vuoden 2013 alussa. Lehteen tuotiin kiinnostavaa sisältöä myös yrityksen ulkopuolelta. Laajan kansijutun toteutustapa yhdistää faktat ja infografiikan, ja se on ollut myös lukijoiden mieleen”, Mixturan päätoimittaja, Orionin viestintäjohtaja Terhi Ormio kertoo.

”Rakensimme teeman ympärille visuaalisesti mielenkiintoisen infografiikkakokonaisuuden, joka on muokattavissa eri medioihin tarpeen tullen. Jutussa on runsaasti oivalluksia, mielenkiintoista faktaa ja entry-pointeja”, kertoo Dialogin visuaalinen johtaja Jesper Vuori.

Mixtura-lehteä tuotetaan A-lehdet Dialogissa. Lehden sisällöistä vastaavat Katarina Cygnel-Nuortie sekä Eeva Lauronen ja lehden visuaalisesta ilmeestä vastaa Jesper Vuori. Kannen kuvituksen on suunnitellut Cajsa Holgersson.

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Jyrki Rehumäki 050 4144 768  

A-lehdet Dialogi Oy tekee palkittua sisältömarkkinointia kaikkiin asiakkaidemme käyttämiin kanaviin. Asiakkainamme on noin 30 kotimaista ja kansainvälistä yritystä. Dialogissa työskentelee 35 viestinnän ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2013 oli 12,8 miljoonaa euroa. www.dialogi.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs