Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Nyt se starttaa - Suomalaisille oma Fighting -paketti Viaplayssa

Viaplay

Nyt se starttaa - Suomalaisille oma Fighting -paketti Viaplayssa

Tiedote.
Julkaistu: 22.04.2016 klo 14:51
Julkaisija: Viaplay

 

Tänään lanseerattu uusi Viaplay Fighting -paketti sisältää yli 500 tuntia live kamppailu-urheilua yksinoikeudella mm. UFC:stä ja Nordic Fight Nightista. Viikonlopun kohokohtana UFC-gaala Las Vegasista, jossa pääotteluna Jones vs. St. Preux.

UFC 197
Missä: Las Vegas, Nevada
Milloin: Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä klo 5:00
Main events: Jones v St. Preux, Johnson v Cejudo, Pettis v Barboza.

 

Jones vs St. Preux:
Illan pääottelussa nähdään New Yorkin kasvatti Jon Jones “Bones”, joka on ehkä yksi UFC:n tämän hetken taitavampia ottelijoita. Vaikka miehen maine onkin viimeaikoina saanut kolhuja yksityiselämän puolella, on hän jälleen kovassa iskussa. Parhaaksi kevyen raskaansarjan ottelijaksi rankatun Jonesin suhteen odotukset ovat tulevassa ottelussa korkealla. Alunperin Jonesin vastustajaksi nimetty Daniel Cormier joutui loukkaantumisen takia vetäytymään ottelusta, joten vastaan asettuu nyt kuudenneksi rankattu Ovince St. Preux.

Johnson vs Cejudo:
Illan toinen ottelu voisi hyvin olla illan pääottelu, ainakin jos kysytään Demitrius Johnsonilta. Demetrius “Mighty Mouse” Johnson on varmasti yksi teknisesti taitavimpia ottelijoita mutta on jäänyt vähemmälle huomiolle painoluokkansa takia. Vastaansa Johnson saa kenties uransa kovimman vastustajan Henry Cejudon.

Pettis vs Barboza:
Entisellä kevyensarjan mestarilla Anthony Pettisillä on illan kolmannessa ottelussa vastassaan Edson Barboza. Antony “Showtime” Pettisillä on takanaan 22 ottelua, joista 18 voittoa ja 4 tappiota. Brassivastustaja Barbozalla vastaavat lukemat ovat 16 voittoa ja 4 tappiota.


Lisätietoja Viaplay Fighting –paketista ja tulevista otteluista www.viaplay.fi

Erika Miramo, PR Manager Viaplay Finland
erika.miramo@viaplay.com
+358 40 5485777

Viaplay

Viaplay on Pohjoismaiden johtava televisio-ohjelmien, elokuvien ja urheilun suoratoistopalvelu. Viaplay tarjoaa uusimmat tv-sarjat, tuhansia suosittuja elokuvia ja lisäksi huippu-urheilua suorina lähetyksinä. Viaplay on saatavilla Internetiin yhdistettävien laitteiden, kuten tietokoneiden, älypuhelimien, tablettien, Smart TV-televisioiden, Apple TV:n, Chromecastin, Viasatin digiboksien sekä Xbox 360- ja Playstation 3 ja Playstation 4 -pelikonsolien kautta. Lue lisää osoitteessa www.viaplay.fi

Viaplay AB on osa kansainvälistä, kuudessa maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) -mediakonsernia, johon kuuluu ilmais- ja maksutelevisioita, radioita, online-palveluita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta ja kolmannen osapuolen verkossa ja se jakelee televisio-ohjelmia jopa Internetissä. Lisätietoja on osoitteessa www.mtg.se.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs