Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Nostalginen jopo Rodeo tekee paluun

Nostalginen jopo Rodeo tekee paluun

Tiedote.
Julkaistu: 16.04.2013 klo 10:00
Julkaisija: Helkama Velox

Helkama Velox on tuonut markkinoille 1970-luvun retronostalgiaa huokuvan, mutta nykyaikaisella tekniikalla varustetun jopo Rodeon. Käheä peli sopii erityisesti kulmakunnan kingeille.

 

jopo Rodeon runko on muuten samanlainen kuin jopossa yleensä, mutta sen rungossa on myös yläputki, joka taittuu takahaarukaksi. Lisäksi ilmettä tuo 70-luvun jappisatula.

 

– jopo Rodeo tekee paluun 39 vuoden jälkeen. Kysyimme Facebookissa jopo-yhteisöltä, minkä mallin he haluaisivat takaisin ja jopo Rodeo sai eniten kannatusta, kertoo Helkama Veloxin toimitusjohtaja Jari Elamo.

 

Käheä fillari on todellinen kulmien kingien peli. Se on jopon jätkäversio, joka sopii erityisesti 7–10-vuotiaille lapsille. Pyöräilijän minimipituus on 120 cm.

 

Pyörä on valmistettu Helkaman polkupyörätehtaalla Hangossa ja sillä on Avainlippu-tunnus. Pyörä on varustettu SRAMin 2-vaihteisella automaattinavalla.

 

jopo Rodeo

Ajoasento rento – Runkokorkeus 38,5 cm – Ajajan vähimmäispituus 120 cm – Rengaskoko 20” –Vaihteet Sram 2-v automaatti – Jarrut jalkajarru – Värit sininen  –  Suositushinta 449,-

 

Jopo uusissa väreissä

Perinteinen jopo on tuttuun tapaan saanut uudet värit kaudelle 2013. Trendikkäät kausivärit ovat fuksia, armyvihreä ja tummansininen. Värejä kysyttiin jopo-yhteisöltä Facebookissa ja eniten ääniä saaneet otettiin tuotantoon.

 

Lisätietoja:

Helkama Velox Oy, toimitusjohtaja Jari Elamo p. 040 767 2538, jari.elamo@helkamavelox.fi

Polkupyörien painokelpoiset kuvat ovat ladattavissa Helkama Veloxin kuvapankista osoitteesta www.helkamavelox.fi

käyttäjätunnus: velox

salasana: jm2468

Mikäli haluat Helkama Veloxin polkupyöriä testeihin tai kuvauksiin, olethan yhteydessä Pirkko Soiniseen, OSG Viestintä p. 0207 806 839 tai pirkko.soininen@osg.fi.

 

Liitetiedostot

Helkama Emotor on suomalainen perheyrityskonserni, jonka konserniliikevaihto on noin 76 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä yli 300. Konsernin yhtiöihin kuuluvat Helkama Velox Oy, Suomen Polkupyörätukku Oy, Helkama Bica Oy sekä tämän tytäryhtiö Helkama Bica (Shanghai) Co.Ltd. Helkama Bica valmistaa laiva- ja teollisuuskaapeleita Kaarinan ja Hangon tehtaillaan. Sen liikevaihto on 37,1 miljoonaa euroa. Laivakaapeleita valmistavalle Helkama Bica Shanghaille liikevaihtoa kertyy 8,6 miljoonaa euroa. Polkupyöriä valmistavan, maahantuovan ja markkinoivan Helkama Veloxin tehdas sijaitsee Hangossa ja yrityksen liikevaihto on 15 miljoonaa euroa. Suomen Polkupyörätukku on 10,5 miljoonan euron liikevaihdollaan Suomen suurin polkupyörien vähittäismyyntiketju. Polkupyörätukun pyöräbrändejä ovat muun muassa Helkama, –jopo–, Merida, Insera, Corratec ja KTM.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs