Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Nimityksiä Kreabissa

Kreab

Nimityksiä Kreabissa

Nimitys.
Julkaistu: 19.01.2016 klo 11:58
Julkaisija: Kreab

Kaikki arvokas syntyy vuorovaikutuksessa. Myöskään empatian merkitystä liike-elämässä ja asioiden viestimisessä ei voi näinä aikoina ylikorostaa. Vaikuttavat ja mielenkiintoiset sisällöt korostuvat tämän päivän ja tulevaisuuden viestinnässä.

Kreabin empaattiset talousviestintäosaajat Eeva Tähtinen ja Lauri Hyppölä on nimitetty 19.1.2016 alkaen viestintäkonsulteiksi (Executive Associate). Nämä nimikkeet täsmentävät henkilöiden osaamista ja vastuita.

Eeva Tähtinen aloitti Kreabissa vuonna 2013. Hän on osallistunut useisiin vaativiin talous- ja yritysviestinnän hankkeisiin, kuten yrityskauppojen ja listautumisantien viestintään sekä vetänyt talousraportointiprojekteja. Eevan vahvuutena on strateginen sisällöntuotanto, ja hän on suunnitellut ja tehnyt sisältöä muun muassa vuosikertomuksiin, esitteisiin ja uutis- ja sijoittajakirjeisiin. Aiempaa kokemusta hänellä on muun muassa asiakaslehtien toimittajana.

Lauri Hyppölä aloitti Kreabissa vuonna 2014. Hänellä on kokemusta useiden viestintäprojektien strategisesta suunnittelusta ja toteutuksesta sekä monipuolisesta sisällöntuotannosta. Laurin erityisosaamista on myös sosiaalinen media, ja hän vastaa Kreabissa useiden asiakkaiden toimitetun ja sosiaalisen median seurannasta sekä sisällönsuunnittelusta. Aikaisemmin Lauri on työskennellyt mm. viestintäpolitiikan osastolla liikenne- ja viestintäministeriössä.

”Nykyisin vain aidot ja oivaltavimmat sisällöt erottuvat. Tämä pätee yhtä hyvin perinteiseen yritysviestintään kuin vaativiin talousviestinnän hankkeisiin. Eevan ja Laurin erityisosaamista ovat vaikuttavien sisältöjen yhdistäminen talousviestintään sekä yrityskuvan ja maineen rakentaminen”, Kreabin toimitusjohtaja Mikael Jungner toteaa.

Liitetiedostot

Vuonna 1970 perustettu Kreab on kasvanut kansainväliseksi viestintätoimistokonserniksi, jonka palveluksessa työskentelee 400 viestintäkonsulttia 25 maassa viidellä mantereella. Kreab auttaa asiakkaitaan ratkaisemaan monimutkaisia yrityselämän, talouden ja politiikan viestintähaasteita sekä saavuttamaan strategiset tavoitteensa. Kreabin Suomen-yhtiö on erikoistunut yritys- ja talousviestintään sekä yhteiskuntasuhteisiin. Toimistossa työskentelee nyt parikymmentä viestinnän ammattilaista.
Luomme vuorovaikutusta.
www.kreab.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs