Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » NCIS Rikostutkijat alkaa TV Viidellä

TV5 Finland Oy

NCIS Rikostutkijat alkaa TV Viidellä

Tiedote.
Julkaistu: 16.03.2011 klo 11:00
Julkaisija: TV5 Finland Oy

NCIS Rikostutkijat -draamasarjan (Navy NCIS) ensimmäinen tuotantokausi alkaa TV Viidellä perjantaina 25.3.

Amerikkalaiset NCIS:n (Naval Criminal Investigative Service) agentit tutkivat laivastossa ja merijalkaväessä tapahtuneita rikoksia. Paineessa työskentelevää agenttitiimiä johtaa kokenut rikostutkija ja erikoisagentti Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon). Hänen alaisinaan työskentelevät nokkela erikoisagentti Anthony DiNozzo, rikoslaboratorion tutkija Abby Sciuto, tietokoneet tunteva rikostutkija Timothy McGee, ja entinen Mossad-agentti ja terrorismiasiantuntija Ziva David. Lisäksi mukana toimivat kaiken nähnyt oikeuslääkäri Donald Mallard ja NCIS-johtaja Leon Vance. Rooleissa nähdään Michael Weatherly, Pauley Perrette, Sean Murray, Cote de Pablo, David McCallum ja Rocky Carroll.

Yhteistyössä tiimi ratkaisee ympäri maailman erilaisia rikoksia, oli kyseessä sitten terrorismi tai varastettu sukellusvene. Ensimmäisissä jaksoissa perjantaina 25.3. tutkitaan presidentin seurueeseen kuuluvan komentajan kuolemaa ja laskuvarjo-onnettomuudessa kuolleen merijalkaväen sotilaan tapausta.

TV Viisi esittää tuplajakson sarjasta perjantai-iltaisin elokuvan jälkeen alkaen pe 25.3. klo 22.20


Lisätiedot:
Heidi Nurminen
Programme PR Manager, TV5 Finland Oy
puh. 040 558 5086
heidi.nurminen@tv-viisi.fi

SBS Media on Suomen innovatiivisin sähköisen median toimija, johon kuuluvat radiokanavat The Voice ja Iskelmä sekä paikallisradiot Radio 957, Radio Sata, Radio Jyväskylä, Radio Mega ja Radio City sekä uudet TV-kanavat TV Viisi ja The Voice. Radiokanavien online-yhteisöt ovat Suomen suosituimpia. SBS Media on kaupallisen radioliiketoiminnan markkinajohtaja, joka laajentaa vahvasti televisiotoimintaan. Yhtiöryhmän liikevaihto vuonna 2010 oli 21 M€. SBS Media työllistää Suomessa 150 tv- ja radioalan ammattilaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs