Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Myy keskittyy sisältömarkkinointiin ja digitaalisuuteen

Viestintä- ja markkinointitoimisto Myy

Myy keskittyy sisältömarkkinointiin ja digitaalisuuteen

Tiedote.
Julkaistu: 18.03.2015 klo 13:30
Julkaisija: Viestintä- ja markkinointitoimisto Myy

Ostopäätökset tehdään yhä useammin verkossa laadukkaan ja asiakaslähtöisen sisällön parissa. Viestintä- ja markkinointitoimisto Myy keskittyy jatkossa asiakkaittensa omien kanavien kehittämiseen ja rakentamiseen. Painotus on asiakaslähtöisissä ja palvelevissa sisällöissä, jotka ohjaavat asiakasta ostopolulla eteenpäin.

Brändimarkkinoinnin logiikka on muuttunut: aiemmin kerrottiin se, minkä markkinoija koki tärkeäksi. Nyt menestyvät brändit tekevät asioita, jotka kiinnostavat oikeasti asiakkaita. Sisältömarkkinoinnista on tullut uuden maailman uusi standardi.

Myyn näkemyksen mukaan sisältömarkkinointi on brändin eläväksi tekemistä monikanavaisessa maailmassa, jossa sisältöjä kulutetaan asiakkaan ehdoilla. Ja yhä useammin sisältöjä kulutetaan asiakkaan omissa medioissa, kuten omalla verkkosivustolla, sosiaalisessa mediassa, blogeissa ja uutiskirjeissä.

Brändien omien kanavien mahdollisuudet ovat valtavat. Sisältöjen täytyy kuitenkin olla yhtä mielenkiintoisia kuin medioissa, joista kuluttajat ovat valmiita maksamaan ”, kertoo Myyn liiketoiminnan kehittäjänä ja hallituksen puheenjohtajana toimiva Ville Toriseva.

Myös hakukoneet vaativat laadukasta sisältöä

Sisällön on oltava hakukoneiden takia entistä laadukkaampaa, sillä ne seuraavat ahkerasti käyttäjien toimintaa sisältöjen parissa. Markkinoinnin tuloksellisuutta parantaa tarkka kohdentaminen, joka vaatii entistä parempaa kohderyhmien tuntemista eli asiakasymmärrystä ja viestien tiukkaa räätälöimistä: kaikille yleisöille ei voi puhua enää samalla tavalla.

Sisältömarkkinoinnissa ei sinällään ole mitään uutta – fiksut brändit ovat tehneet sitä jo pitkään. Suurin muutos onkin siinä, että markkinointia tehdään asiakkaan ehdoilla asiakasta palvellen. Tämä tarkoittaa, että kampanjamallista siirrytään jatkuvaan ja pitkäjänteiseen tekemiseen. Hyvä sisältö johdattaa asiakkaan vapaaehtoisesti brändin luo. Asetelma on täysin päinvastainen kuin perinteisessä mainonnassa”, toteaa Myyn partneri Merja Tervo.

Sisältömarkkinoinnissa tuloksia seurataan aktiivisesti ja tekemistä optimoidaan jatkuvasti mittausten mukaan. Analytiikka ja asiakkaiden palaute kertovat, mikä toimii ja mikä ei. Kustannustehokkuus kasvaa, kun turha tekeminen voidaan jättää pois.

Myy perustettiin neljä vuotta sitten keskeisimpänä ajatuksena valjastaa viestintä myynnin moottoriksi. ”Nyt olemme missiomme ytimessä. Tänä päivänä meillä on paremmat työkalut kuin koskaan myyntiin johtavan markkinointiviestinnän toteuttamiseen.”, kertoo Merja Tervo.

Asiakkaat koukuttava sisältö myy

Myy tarjoaa sisältömarkkinoinnin kokonaisuuden: sisältöstrategian ja sisältöjen tuotannon, kanavien rakentamisen ja kehittämisen, asiakkaita aktivoivat toimenpiteet sekä löydettävyyttä tukevat palvelut. 

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Merja Tervo

Partner, Planning Director, EVP

+358 50 555 4325

merja.tervo@viestintamyy.fi

Viestintä- ja markkinointitoimisto Myy on perustettu tammikuussa 2011 Bob-yhteisöön. Myy on sisältömarkkinointiin keskittyvä toimisto, jonka toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Oulussa. Lue lisää nettisivuilta: http://www.viestintamyy.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs