Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » MTV vahvistaa hallitustaan ja tuo markkinoille rahaston vauhdittamaan suomalaisyritysten kasvua

MTV Oy

MTV vahvistaa hallitustaan ja tuo markkinoille rahaston vauhdittamaan suomalaisyritysten kasvua

Tiedote.
Julkaistu: 16.07.2015 klo 13:00
Julkaisija: MTV Oy

Mediayhtiö MTV on mukana luomassa uudenlaista rahoitusmallia, joka vauhdittaa kasvuyritysten toimintaa. Media For Equity (M4E) -rahasto tarjoaa kasvuyrityksille valtakunnallista medianäkyvyyttä vastineeksi osakkeista. MTV vahvistaa myös hallitustaan kolmella uudella hallitusjäsenellä ensi vuoden alusta alkaen. 

M4E-rahasto tukee kasvuyrityksiä, joiden tuotteet on suunnattu ensisijaisesti suomalaisille kuluttajille, mutta joiden resurssit eivät mahdollista laajaa valtakunnallista markkinointia.

Rahaston avulla yritykset saavat käyttöönsä laajasti kuluttajat tavoittavan mediavalikoiman: tv-, radio- ja verkkomainontaa MTV:n medioissa. Vastineeksi rahasto saa yrityksen osakkeita tai myöntää sille esimerkiksi pääomalainan. Rahasto toimii siis kuten pääomasijoitusrahasto, mutta operoi rahapanoksen sijaan medianäkyvyydellä. MTV on rahastossa osakkaana. Rahaston valmistelusta ja tekemisestä vastaa M4E Finland Management Oy.

”MTV haluaa osaltaan tukea suomalaista elinkeinoelämää ja luoda mediatoimialalle uusia ansaintamalleja. Yhteistyöstä hyötyvät kaikki, niin laajan markkinointipatteriston saava yrittäjä kuin rahastokin. MTV:n tavoitteena on hyödyntää mainonnan kapasiteettia uudella tavalla”, MTV:n toimitusjohtaja Jani Koskinen kertoo.

”Rahasto tuo Suomen markkinoille uuden toimintamallin, jonka esikuvat löytyvät Euroopasta. Saksassa ja Ruotsissa mediatilaa on hyödynnetty samalla tavalla jo aiemmin. Kokemukset ovat olleet hyvin rohkaisevia Bonnier-konsernissa”, MTV:n hallituksen puheenjohtaja Casten Almqvist toteaa.

Lisäksi MTV vahvistaa hallitustaan kolmella uudella jäsenellä kesän jälkeen. Hallitukseen tulevat Tiedon teollinen internet -liiketoiminnan johtaja Taneli Tikka, Rovion markkinointijohtaja Blanca Juti sekä Bonnierin liiketoiminnan kehityksestä ja strategiasta vastaava johtaja Jan Lund.

”Iloitsemme siitä, että Blanca, Taneli ja Jan tulevat hallitukseemme. Heidän laaja-alainen kokemuksensa digitaalisista strategioista ja syvällinen kuluttajaymmärryksensä ovat todella arvokkaita MTV:n muutoksen jatkamiselle ja kiihdyttämiselle”, Almqvist sanoo.

Lisätiedot:

Jani Koskinen, toimitusjohtaja, MTV Oy, jani.koskinen(@)mtv.fi

Riitta Palmén, hallituksen puheenjohtaja, M4E Finland Management Oy, info(@)m4e.fi

Lisätietoja M4E-rahaston toiminnasta sekä ohjeet yhteydenottoihin löytyvät täältä: http://www.m4e.fi/

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs