Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Moderneja premium-luokan päällystämättömiä papereita Antaliksesta

Antalis Oy

Moderneja premium-luokan päällystämättömiä papereita Antaliksesta

Tiedote.
Julkaistu: 31.05.2013 klo 09:56
Julkaisija: Antalis Oy

Antalis laajentaa eukalyptus-kuidusta valmistettua Olin-tuoteperhettään ja vahvistaa siten päällystämättömien papereiden tuotevalikoimaansa. Näillä Arjowigginsin valmistamilla premium-luokan offsetpapereilla painojälki on omaa luokkaansa ja siksi nämä tuotteet soveltuvatkin erinomaisesti yritysviestintään, kutsuihin, esitteisiin, vuosikertomuksiin, kirjoihin jne.

Miellyttävän karhea ja jäykkä Olin Rough saa nyt seuraa uusista perheenjäsenistä eli sileämmästä Olin Regularista ja erittäin sileästä Olin Smoothista. Värisävy High White kuuluu varastovalikoimaan, mutta tehdastilauksena on saatavissa myös värisävyjä Absolute White ja Cream. Tehdastilaustuotteena valikoimaan kuuluu myös Olin Recycled, joka on tehty 70 % korkealaatuisesta kierrätyskuidusta.

Yhteistä kaikille Olin-tuotteille on tasainen kuitujen asettuminen, mikä tuottaa miellyttävän luonnollisen tunnun ja erinomaisen painettavuuden. Olin Regular ja Olin Smooth ovat valikoimassamme myös SRA3-koossa soveltuen sekä värijauhetta käyttäviin tekniikoihin että HP Indigolle. Valikoima 90 – 400 g/m2 on FSC®-sertifioitu.

 

 

Lisätietoja: Kirsi Juntunen, kirsi.juntunen@antalis.fi, puh. (09) 348 300

Liitetiedostot

Antalis Oy kuuluu Antalis-ryhmään, joka on Euroopan johtava paperitukkuketju ja merkittävä pakkaustarvikkeiden ja suurkuvatulostusmateriaalien jakelija. Antalis toimii 44 eri maassa 6000 työntekijän voimin. Suomessa Antalis Oy:n toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Yrityksen palveluksessa on 74 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2012 oli 43,6 milj. euroa. Laajaan ja korkeatasoiseen tuotevalikoimaamme kuuluvat päällystetyt ja päällystämättömät painopaperit, design- ja erikoispaperit, kartongit, tulostuspaperit, kirjekuoret, suurkuvatulostusmateriaalit sekä pakkaus-, hygienia- ja kattaustuotteet. Tutustu yritykseemme: www.antalis.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs