Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Mikko Hämeenniemestä Tekirin ensimmäinen toimitusjohtaja

Tekir Oy

Mikko Hämeenniemestä Tekirin ensimmäinen toimitusjohtaja

Tiedote.
Julkaistu: 19.02.2015 klo 09:38
Julkaisija: Tekir Oy

Viestintätoimisto Tekirin toimitusjohtajaksi on valittu kauppatieteiden maisteri Mikko Hämeenniemi, 32.

Hämeenniemi aloitti Tekirissä vuonna 2010 ja toimi yhtiössä viimeksi liiketoimintajohtajana. Aiemmin Hämeenniemi on työskennellyt viestinnän tehtävissä muun muassa lääkeyhtiö Orionissa.

Tekirin kokopäiväisenä hallituksen puheenjohtajana ja viestintäkonsulttina jatkaa yhtiön perustaja ja pääomistaja Harri Saukkomaa.

”Olen ylpeä siitä, että saamme Mikko Hämeenniemestä ensimmäisen toimitusjohtajamme. Hallituksella oli hieno mahdollisuus nostaa toimitusjohtajaksi yhtiön oma kasvatti. Mikko on strategisesti taitava, loistava ihmisten johtaja ja erinomainen asiakkaiden ymmärtäjä”, Saukkomaa sanoo.

Tekir on vaativaan maineenhallintaan erikoistunut viestinnän konsulttiyritys. Yhtiön liikevaihto vuonna 2014 oli lähes 1,6 miljoonaa euroa. Yhtiössä on noin 20 työntekijää. Tekirin kasvu on ollut ripeää, vuonna 2014 liikevaihto kasvoi 19,6 prosenttia. 

”Vaatimukset organisaatioiden viestinnälle ovat jatkuvassa muutoksessa. Tekirin kasvun taustalla on ollut halu oppia uutta ja haastaa vakiintunutta ajattelua. Samalla asenteella jatkamme myös tulevaisuudessa, ja olen todella innoissani saadessani isomman roolin Tekirin viemisessä eteenpäin”, Mikko Hämeenniemi sanoo.

Tekir nostaa organisaationsa sisältä myös uuden asiakkuusjohtajan. Tehtävään on valittu Tekirin viestintäkonsultti, MBA Anna Virrantaus. Hän on aiemmin työskennellyt muun muassa Bernerillä, Nokialla ja Pöyryllä.

 

Lisätiedot:

Hallituksen puheenjohtaja Harri Saukkomaa
Puhelin 040-5892228 

Toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi
Puhelin 044-2921803

Liitetiedostot

Viestintätoimisto Tekir Oy | www.tekir.fi | @TekirFi 
Lautatarhankatu 6 | 00580 Helsinki | Finland
puh. 010 666 1181

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs