Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Mikael Jungner, Jan Erola ja Petra Thorén tähdittävät uutta KreabMediaa

Kreab

Mikael Jungner, Jan Erola ja Petra Thorén tähdittävät uutta KreabMediaa

Tiedote.
Julkaistu: 23.09.2016 klo 08:53
Julkaisija: Kreab

Viestintätoimisto Kreab lanseeraa oman KreabMedian. Netissä toimiva kreabmedia.fi-sivusto tarjoaa ajankohtaista tietoa ja näkökulmia muun muassa talouden, politiikan, digitalisaation ja viestinnän maailmasta. Tarkoituksena on kertoa selkeästi ja yksinkertaisesti digitaalisen ajan mutkikkaista ilmiöistä. 

Omat ohjelmat KreabMediassa saavat niin toimitusjohtaja Mikael Jungner, viestintäkonsultti Jan Erola kuin yrityksen partneri, ex-tennisammattilainen Petra Thorén. Ensimmäisiä haastateltavia KreabMediassa ovat muun muassa Ruotsin entinen pääministeri Carl Bildt, KD:n puheenjohtaja Sari Essayah, Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Risto E.J.Penttilä sekä ex-tennisammattilainen Jarkko Nieminen. 

“Politiikka, talous ja digitalisaatio ovat aihealueita, joista mielelläni keskustelen, mutta mieluusti laitan lusikkani muihinkin päivänpolttaviin aiheisiin. On mahtavaa päästä käymään kiehtovia keskusteluita eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Tarkoituksena on tuoda uusia näkökulmia, haastaa vanhoja ajattelutapoja ja ehkä parantaa maailmaa”, Jungner pohtii Viikon visio -palstaansa. 

Jan Erola on monille tuttu persoona Ylen Jälkiviisaat-ohjelmasta ja saattaapa joku muistaa hänet myös Kirvesmiehet-ohjelmasta samalle yhtiölle. Viestintäkonsultin työn ohella Erola kirjoittaa koulumneja lehtiin ja toimii Helsingin kirjamessujen ohjelmajohtajana. Mitä annettavaa hänelle siis vielä jää omaan PressInspector-ohjelmaan KreabMediaan? 

“Tarkkailen uutis- ja mediamaailmaa viistosta näkökulmasta. Ajattelin pitää myös hauskaa, itseni ja muiden kustannuksella”, Erola naureskelee. 

Tennistä&taloutta -palstaa vetää Kreabin partneri Petra Thorén, jolla on pitkäaikainen kokemus molemmilta puolilta kenttää. Ennen talousviestintämaailmaan siirtymistään Thorén kiersi tennisammattilaiskenttiä ympäri maapalloa ja nousi parhaimmillaan maailmanlistan sijalle 73. 

“Tennistä&taloutta on oiva tapa päästä puhumaan kovaakin talousasiaa rennossa ympäristössä. Moni yritysjohtaja on innokas tenniksen harrastaja ja kentän laidalla vaihdetaan usein mielenkiintoisia ajatuksia ja keskusteluja. Toivon, että haastateltavista tulee ohjelman myötä myös uusia puolia esiin – sellaisia, joita ei tiukassa uutishaastattelussa pääse useinkaan näkemään”, Thorén miettii. 

Lisätiedot:
Mikael Jungner, +358 50 5541 615
Petra Thorén, +358 40 7645 462
Jan Erola, +358 40 5064 612

www.kreabmedia.fi 

Liitetiedostot

KREAB on viestinnän laaja-alainen, kansainvälinen asiantuntija. Meillä on vankka ammattitaito ja pitkä kokemus viestinnän strategisesta suunnittelusta, yrityskuvan vahvistamisesta, yhteiskunnallisesta viestinnästä, sisäisistä ja ulkoisista kampanjoista, mediasuhteista sekä monista muista viestintä- ja markkinointitoimenpiteistä. Asiakkainamme on suuria ja pieniä yrityksiä, järjestöjä sekä julkisia toimijoita Suomessa ja kansainvälisesti. Kreab on valittu Taloustutkimuksen päättäjille suunnatussa tutkimuksessa seitsemänä perättäisenä kertana Suomen parhaaksi talousviestintätoimistoksi. http://www.kreabmedia.fi/ 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs