Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Michael Ovitz siirtyy OMD:n digitaalisten palveluiden johtajaksi

OMD Finland

Michael Ovitz siirtyy OMD:n digitaalisten palveluiden johtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 03.02.2016 klo 10:38
Julkaisija: OMD Finland

Tiedote 3.2.2016

Michael Ovitz ottaa helmikuussa vastuulleen markkinointiviestintätoimisto OMD Finlandin digitaalisten palveluiden kehittämisen.

Michael Ovitz siirtyy Lintulahdenkadulle mediatoimisto Virran Head of Digitalin paikalta. Virrassa hän johti digitaalista markkinointiyksikköä ja teki strategista suunnittelua monille Suomen tunnetuimmista brändimainostajista. Ovitz on myös markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liiton, MTL:n, digiosaston hallituksessa ja tekee aktiivista työtä digimarkkinoinnin kattojärjestö IAB:n työryhmissä.

Vaihtamisen taustalla markkinan ja digitaalisen markkinoinnin muutokset

”OMD:llä ja emoyhtiö Omnicom Media Groupilla on vahva visio siitä, kuinka teknologiaa hyödynnetään paremmin osana markkinointia ja kuinka dataohjatusta mainonnasta tehdään entistä tuloksellisempaa mainostaja-asiakkaille. OMD:ssä ymmärretään poikkeuksellisen hyvin digitaalisten ratkaisujen tuomia mahdollisuuksia, joten kehitystyössä tullaan näkemään täysin uudentyyppistä edelläkävijyyttä”, lupaa Ovitz.

Ovitz tulee keskittymään tuloksellisen digitaalisen markkinoinnin, dataohjautuvan liiketoiminnan ja analytiikan kehittämiseen. Hän tulee uudessa roolissaan myös edistämään konsernin liiketoimintayksiköiden ja OMD:n yhteistyötä yhdessä toimitusjohtaja Markus Grannenfeltin ja muun yritysjohdon kanssa.

”Michael tulee auttamaan asiakkaitamme kasvamaan digitalisoituneessa toimintaympäristössä datan ja modernin teknologian keinoin. Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme näin kovan luokan tekijän mukaan OMD:n huippujoukkueeseen”, sanoo Grannenfelt. ”Tämä ei ole viimeinen senioritason rekrytointi, jonka julkistamme kevään aikana osana uutta OMD Finlandia”, vihjaa Grannenfelt.

Lisätiedot:

Managing Director Markus Grannenfelt, p. 050 372 5923, markus.grannenfelt@omd.com

OMD Finland on osa Omnicom Media Group Finlandia, jonka muita yhtiöitä ovat mediatoimisto ToinenPHD ja dataohjattuun markkinointiin keskittyvä Ainoa Resolution.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs