Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Messua uudistaa ja ravistelee strategiansa – Pia Rautakorpi aloittaa liiketoimintajohtajana

Messua

Messua uudistaa ja ravistelee strategiansa – Pia Rautakorpi aloittaa liiketoimintajohtajana

Nimitys.
Julkaistu: 16.10.2014 klo 16:30
Julkaisija: Messua

Messua Oy:n liiketoimintajohtajana on lokakuussa aloittanut Pia Rautakorpi (MBA, rahoitus). Rautakorpi vastaa Messuan operatiivisen liiketoiminnan johtamisesta ja uusien liiketoimintakonseptien rakentamisesta. Eriikka Kalliokoski jättää toimitusjohtajan tehtävät ja keskittyy jatkossa yrityksen markkinointiin ja projektitehtäviin.

- Messuan asiakkaista 96% on valmiita suosittelemaan meitä. Se ei kuitenkaan jatkossa riitä. Messuan uusi strategia pohjautuu asiakkaiden tarpeisiin. Rakennamme asiakkaiden liiketoimintaa, ja strategian ydin on HIT - Helppous, Ideat ja Tulokset. Näistä tulemme rakentamaan Messuan kilpailuedun, Rautakorpi avaa Messuan uutta strategiaa.

- Valtaosa yrityksistä ei edelleenkään systemaattisesti johda asiakaskohtaamisia. Kohtaamisille ei myöskään aseteta mitattavia tavoitteita. Tuomme talven aikana asiakkaillemme työkaluja, joilla näitä haasteita ratkaistaan, Rautakorpi lupaa.

Pia Rautakorpi on rakentanut asiakkuuksia yrittäjänä ja sijoittajana eri rooleissa aina startupeista kansainvälisiin pörssiyhtiöihin. Rautakorpi vastasi Caverion Suomen strategiasta, kilpailuetutiimin johtamisesta sekä asiakasymmärryksestä, kun YIT jakautui kahdeksi pörssiyhtiöksi kesällä 2013. Rautakorpi valmistelee myös asiakasarvoon liittyvää väitöstutkimusta.

Lisätietoja

  • Pia Rautakorpi, Liiketoimintajohtaja Messua Oy, 0400 505477

  • Eriikka Kalliokoski, Messua Oy, 050 3781438 

Messua Oy

Liitetiedostot

Messua Oy yhdistää yritykset ja asiakkaat erilaisissa tapahtumissa. Yli 25–vuotiaalla perheyrityksellä on tutkitusti toimialansa paras asiakaskokemus ja 96% asiakkaista on valmis suosittelemaan Messuaa. Messualla on vuosittain Suomessa ja ulkomailla yli 200 projektia.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs