Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Menestyselokuva Tappava ase tv-sarjaksi, Lethal Weapon näkyy yksinoikeudella Viaplayssä

Viaplay

Menestyselokuva Tappava ase tv-sarjaksi, Lethal Weapon näkyy yksinoikeudella Viaplayssä

Tiedote.
Julkaistu: 09.09.2016 klo 14:09
Julkaisija: Viaplay

Useimmat muistavat alkuperäisen Tappava ase -elokuvan tähdet Mel Gibsonin sekä Danny Gloverin. Nyt sarjan hahmot Riggs ja Murtaugh ovat läpikäyneet freesauksen ja tekevät paluun tv-sarjassa. Uusi sarja Lethal Weapon nähdään Viaplayssä, heti Yhdysvaltojen ensi-illan jälkeen. 

Lethal Weapon kertoo kahdesta poliisista, jotka esittävät rooleja “hyvä poliisi” sekä “hullun hyvä poliisi”. Clayne Crawfordnäyttelee Riggsiä ja Murtaughin roolissa nähdään Damon Wayans. Sarja sijoittuu Los Angelesiin. Tappavan aseen ovat tuottaneet McG (Terminator - Pelastus) sekä Matthew Miller (Chuck).

Lethal Weapon saa ensi-iltansa Viaplayssä syyskuussa, heti Yhdysvaltojen ensi-illan jälkeen.

Lethal Weaponista:

Perustuen samannimiseen menestyselokuva-sarjaan, Lethal Weapon kertoo kyttäparista, Riggsistä sekä Murtaugh´sta, jotka työskentelevät rikosten täyttämässä nykypäivän Los Angelesissa. Menetettyään vaimonsa sekä syntymättömän lapsensa, surun murtama Martin Riggs (Clayne Crawford - Rectify) muuttaa Kaliforniaan, ”aloittaakseen alusta” LAPD:ssä. Hän saa parikseen Roger Murtaugh’n (Emmy-ehdokas Damon Wayans – My Wife and Kids, In Living Color), joka palaa töihin hengenvaarallisen sydänkohtauksen jälkeen. Riggsin taipumus hypätä pää edellä tapahtumiin törmää samoin tein Murtaughin varovaiseen ja järkevään työskentelytapaan. Alusta asti on selvää, että työpari on tuhoon tuomittu. Heti ensimmäisessä yhteisessä työtehtävässään Riggs raahaa Murtaugh’n takaa-ajoon ja ammuskeluun huumekauppiaiden kanssa, ja vastusteluistaan huolimatta, vanhempi poliisi tuntee olonsa elävämmäksi kuin vuosiin. Sillä välin Riggs huomaa, miksi Murtaugh niin päättäväisesti haluaa turvallisesti kotiin iltaisin – hänellä on perhe ja vastasyntynyt lapsi. Rikoksen ratkettua Riggs tajuaa, että hänelläkin on jotain elämisen arvoista – työpari ja ystävä, Murtaugh. Jopa Murtaugh ymmärtää, että työkuvio saattaa sittenkin toimia. Kunhan Riggs ei tapata heitä ennen… 

Rooleissa: Damon Wayans (Roger Murtaugh), Clayne Crawford (Martin Riggs), Kevin Rahm (Captain Avery Brooks), Jordana Brewster (Dr. Maureen ‘Mo’ Cahill), Keesha Sharp (Trish Murtaugh). 

 

Lisätietoja:

Erika Miramo, PR Manager, Viaplay Finland
+358 40 5485777
erika.miramo@viaplay.com

Liitetiedostot

Viaplay

Viaplay on Pohjoismaiden johtava televisio-ohjelmien, elokuvien ja urheilun suoratoistopalvelu. Viaplay tarjoaa uusimmat tv-sarjat, tuhansia suosittuja elokuvia ja lisäksi huippu-urheilua suorina lähetyksinä. Viaplay on saatavilla Internetiin yhdistettävien laitteiden, kuten tietokoneiden, älypuhelimien, tablettien, Smart TV-televisioiden, Apple TV:n, Chromecastin, Viasatin digiboksien sekä Xbox 360- ja Playstation 3 ja Playstation 4 -pelikonsolien kautta. Lue lisää osoitteessa www.viaplay.fi

Viaplay AB on osa kansainvälistä, kuudessa maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) -mediakonsernia, johon kuuluu ilmais- ja maksutelevisioita, radioita, online-palveluita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta ja kolmannen osapuolen verkossa ja se jakelee televisio-ohjelmia jopa Internetissä. Lisätietoja on osoitteessa www.mtg.se.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs