Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Mediaviikko avannut viestintäalan CV-pankin

Mediaviikko.fi

Mediaviikko avannut viestintäalan CV-pankin

Tiedote.
Julkaistu: 30.03.2012 klo 09:21
Julkaisija: Mediaviikko.fi

Viestinnän, median, markkinoinnin ja mainonnan toimialaan erikoistunut CV-pankki on avattu viestintäalan johtavan verkkomedian, Mediaviikko.fi -sivustolla. Palvelu on työnhakijoille maksuton. CV-pankkia pääsevät lukemaan palveluun rekisteröityneet työnantajat.

Työnhakijat voivat luoda hakemuksensa itsenäisesti nettisivun kautta. Hakemusta voi muokata ja sen voi poistaa itse halutessaan. CV-pankin ominaisuutena on erityisen tarkka viestintä- ja markkinointialan työtehtävien luokittelumahdollisuus, mikä helpottaa rekrytoinnin kohdentumista.

Työnantajat voivat lukea CV-pankin hakemuksia rekisteröitymällä käyttäjäksi. Lukeminen on maksullista. Palvelun käyttö on kuitenkin maksutonta 30.8.2012 saakka.

Mediaviikko.fi haluaa tarjota Suomen parhaan rekrytointipalvelun tiedotusalan, median, viestinnän, markkinoinnin ja mainonnan osaajille. Tähän saakka työnhakijoiden pulmana on ollut, että toimialaan keskittyneitä korkeatasoisia maksuttomia alan palveluita ei ole saatavilla.

Työnantajille Mediaviikon CV-pankki on hyödyllinen, koska palvelu on erikoistunut omaan toimialaansa ja Mediaviikko alan johtavana mediana kerää runsaasti alan huippuosaajien huomiota.

 

http://mediaviikko.fi/kategoriat/tyopaikat.html

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs