Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Mediapankki Pond5:n videoarkisto ylitti 3 miljoonan videoklipin rajan

Pond5

Mediapankki Pond5:n videoarkisto ylitti 3 miljoonan videoklipin rajan

Tiedote.
Julkaistu: 18.11.2014 klo 09:15
Julkaisija: Pond5

Internetin laajin Royalty Free videoarkisto sisältää nyt yli 3 miljoonaa Royalty Free videota ja yli 100 000 4K videoklippiä.

 

Pond5, maailman johtava videomateriaalin ja arkistomedian online markkinapaikka, ilmoitti tänään taiteilijoidensa ladanneen yli kolme miljoonaa videoklippiä yrityksen kokoelmaan. Pond5:n listoilla on 35 000 taiteilijaa, jotka latasivat kuluneen vuoden aikana palveluun yli miljoona klippiä luoden verkon suurimman ja nopeimmin kasvavan kokoelman Royalty Free videosisältöä.

Pond5, maailman johtava Royalty Free videomateriaalin ja arkistomedian markkinapaikka Internetissä, ilmoitti tänään taiteilijoidensa ladanneen yli kolme miljoonaa videoklippiä yrityksen kokoelmaan. Pond5:n listoilla on 35 000 taiteilijaa, jotka latasivat kuluneen vuoden aikana palveluun yli miljoona klippiä luoden verkon suurimman ja nopeimmin kasvavan kokoelman Royalty Free videosisältöä.

Olemme todistaneet, että paras tapa menestyvän markkinapaikan luomiseen on antaa artisteille vapaus, kontrolli ja reilut hinnat, sanoi Pond5:n perustajajäsen ja toimitusjohtaja Tom Bennett. "Vastalahjaksi kymmenet tuhannet taiteilijat ympäri maailmaa ovat antaneet myyntiin sisältöään, joka kattaa niin kuvauskoptereiden tallentaman 4K videomateriaalin kuin RED EPIC -kameroilla kuvatut upeat elokuvakohtaukset."

Ensimmäisenä Redcode RAW (R3D)-formaattia tukeneena markkinapaikkana, Pond5:n arkisto sisältää nyt yli 100 000 4K videoklippiä, joka tekee siitä verkon suurimman Royalty Free 4K videomateriaalikokoelman.

Videoklippien lisäksi artistit lataavat Pond5:n verkkosivustolle musiikkia, kuvia, piirroksia, erikoistehosteita ja 3D-mallinnoksia. Mediaprojektien, kuten filmien, mobiilisovellusten, mainos- ja yritysvideoiden ja videopelien tekijät ostavat Royalty Free sisältöä omaan käyttöönsä. Pond5 tarjoaa yhteensä yli 19 miljoonaa mediatiedostoa.

Yritys tarjoaa verkon taiteilijaystävällisimmän markkinapaikan. Taiteilijat asettavat itse omat hintansa ja ansaitsevat 50 % jokaisesta kaupasta, joka on paljon alan standardia korkeampi osuus.

Pond5:n videomateriaalia on päätynyt kassamagneetti elokuviin, kuten Iron Man, Thor ja Dallas Buyers Club, sekä televisiosarjoihin, kuten AMC:n The Walking Dead ja NBC:n Saturday Night Live. Media-asiakkaita ovat mm. BBC, NBC ja CBS, mainostoimistot, kuten Leo Burnett ja Wieden & Kennedy, sekä kasvava määrä nousevia videoartisteja YouTuben ja Vimeon kaltaisilla sivustoilla.

Pond5, joka on perustettu New Yorkissa ja jolla on toimistot Sveitsin Genevessä ja Tšekin Prahassa, keräsi hiljattain Accel Partnersilta ja Stripes Groupilta 61 miljoonan dollarin rahoituksen. Tällä hetkellä se työllistää 81 ihmisen maailmanlaajuisen tiimin.

Pond5

Pond5 on maailman vilkkain sisällöntuottajien markkinapaikka, joka tarjoaa verkon suurimman kokoelman Royalty Free arkistovideomateriaalia sekä miljoonia kuvia, piirroksia, musiikkikappaleita, äänitehosteita, Adobe After Effects -projektimalleja ja 3D-mallinnoksia. Pond5 haastaa perinteisen kuvatoimistomallin avoimella, dynaamisella markkinapaikalla ja kutsuu mediasisällöntuottajia ympäri maailmaa myymään omaa sisältöään ja asettamaan omat hintansa. Taiteilijat ansaitsevat jokaisesta myynnistä 50 % eli merkittävästi korkeamman prosenttiosuuden, kuin mitä he ovat saaneet perinteisemmin toimivilta yrityksiltä. Pond5:n tiimi tarkastaa lataukset ja aineisto laitetaan välittömästi nähtäväksi, ostettavaksi ja ladattavaksi. Kaikki sisältö myydään helpolla ja yksinkertaisella Royalty Free-käyttölisenssillä, joka antaa asiakkaille elinikäisen, maailmanlaajuisen käyttöoikeuden kaikissa medioissa.

Tiedustelut: Merja Leppinen Puh. 040 516 0340 / merja @ pond5.com / www.pond5.com/fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs