Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Medialähetyspäivillä Raumalla 13.–14.6. seilataan Toivon paatis

Medialähetys Sanansaattajat

Medialähetyspäivillä Raumalla 13.–14.6. seilataan Toivon paatis

Tiedote.
Julkaistu: 09.02.2015 klo 07:45
Julkaisija: Medialähetys Sanansaattajat

Raumalla 13.–14.6.2015 vietettävillä Medialähetyspäivillä kuullaan, kuinka radio auttaa kambodžalaisia toipumaan menneisyyden haavoista ja tavataan iranilaislasten rakastama tv-kasvo. Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) ja Rauman seurakunnan yhteisen kesäjuhlan teemana on Toivon paatis.

Valtakunnallisten Medialähetyspäivien ulkomaiset puhujavieraat ovat radioasema FEBC-Kambodžan johtaja Sopheary Hem ja satelliittitelevisiokanava SAT-7 Parsin iranilaissyntyinen lastenohjelmien koordinaattori Parastoo Poortaheri.

– Medialähetyspäivien ohjelma on kutkuttavan mielenkiintoinen. Kuulemme toivon näköaloja Kambodžan ja Iranin lisäksi Pohjois-Afrikasta ja Kroatiasta. Mukana on myös innostavia kotimaisia puhujia. Päiville ovat kaikki tervetulleita, vaikkei olisi medialähetystyöstä ennen kuullutkaan, sanoo Medialähetyspäivien johtaja, Sansan henkilöstöjohtaja, pastori Marko Pihlajamaa.

Medialähetyspäivät on Medialähetys Sanansaattajien vuotuinen ja valtakunnallinen kesäjuhla. Ohjelma koostuu lähetysaiheisista tilaisuuksista, raamattuopetuksesta, musiikista ja rukouksesta. Myös lapsiperheille ja nuorille on ohjelmaa.

Valtaosa tilaisuuksista pidetään Rauma-Salissa. Sunnuntain messussa Pyhän Ristin kirkossa saarnaa piispa Kaarlo Kalliala.

Medialähetyspäiviä edeltää perjantaina 12.6. järjestettävä kaikille avoin medialähetyksen teemapäivä, jossa kuullaan myös ulkomaisia puhujavieraita.

Lisätietoa:
www.sansa.fi
Tiedottaja Annaleena Pakkanen, 050 437 2155
Medialähetyspäivien johtaja Marko Pihlajamaa, 050 572 3858

Medialähetys Sanansaattajat (Sansa) on Suomen ev. lut. kirkon lähetysjärjestö. Se perustettiin Hyvinkäällä vuonna 1973. Sansa tukee kristillistä mediatyötä noin 40 kielellä Aasiassa, Afrikassa ja Euroopassa. Nykyajan tekniikka vie viestin Jeesuksesta suoraan vastaanottajan korvaan tai silmien eteen, ajattomasti ja rajattomasti.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs