Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Matkailun lama ei näy Joulupukin Internet TV-kanavan kävijämäärissä

Joulupukki TV Oy

Matkailun lama ei näy Joulupukin Internet TV-kanavan kävijämäärissä

Julkaistu: 16.11.2009 klo 12:11
Julkaisija: Joulupukki TV Oy

Kymmenettä jouluaan viettävä Santatelevision.com odottaa jouluksi vajaata miljoonaa kävijää ja 25 % kasvua

Kymmenettä jouluaan viettävä Santatelevision.com odottaa jouluksi vajaata miljoonaa kävijää ja 25 % kasvua

 

Matkailun lama ei näy syksyllä 2000 perustetun rovaniemeläisen Joulupukin Internet TV-kanavan kävijämäärissä. www.santatelevision.com odottaa joulukaudeksi noin 700 000 kävijää.  Kanavaa tuottavan rovaniemeläisen Joulupukki TV Oy:n toimitusjohtaja Tommi Lappalainen perustaa arviot alkutalven 2009 kävijämääriin, jotka ovat kasvaneet viime vuodesta noin 25 %.

 

Joulupukin Internet TV kanava www.santatelevision.com, joka löytyy myös osoitteista www.joulupukki.fi , www.babbonatale.fi ja www.perenoel.fi, viettää tänä vuonna kymmenettä jouluaan. Kanavan kävijämäärien kasvu ei ole ollut 2000-luvulla räjähdysmäistä, mutta vakaata. Ensimmäisenä joulukautena vuonna 2000 kanavalla kävi noin 30 000 katsojaa ja joulukaudella 2001 noin 100 000. Joulusta 2001 lähtien kävijämäärät ovat vuosittain kasvaneet noin 20-30 prosentin luokkaa. Jouluna 2010 Joulupukki TV:n toimitusjohtaja Tommi Lappalainen uskoo rikkoutuvan maagisen miljoonan kävijän rajan.

 

Kanavan katsotuimpia videoita ovat luonnollisesti joulupukista kertovat tarinat, mutta myös esim. revontuli- ja husky koira-videot ovat kanavalla erityisen suosittuja.

 

Tällä hetkellä Joulupukin Internet TV-kanava on peräti kahdellatoista kielellä (englanti, italia, ranska, saksa, espanja, venäjä, viro, unkari, portugali, japani, vietnam, suomi). Kävijöistä noin reilut 20 % on suomalaisia, 20 % italialaisia, ja n. 10 % ranskalaisia. Lisäksi kävijöissä on myös reilusti esim. espanjalaisia, saksalaisia, brittejä ja japanilaisia. Kävijöistä yli 60% tulee hakukoneiden kautta, joten sivujen hakukoneoptimointiin on voimakkaasti panostettu.

 

Lappalainen arvioi, että Joulupukin Internet TV-kanavasta on tullut kansallisesti ja kansainvälisesti yhä tärkeämpi aidon joulupukin ja Lapin matkailun edistäjä. www.santatelevision.com on merkittävä osa Lapin matkailun internet-markkinoinnin "ekosysteemiä", ja sivusto kieliversioineen tuo eri kumppaneiden ja asiakkaiden sivuille vuosittain kymmeniä tuhansia kävijöitä.

 

Jos jälkiviisaita halutaan olla, niin perustimme kanavan kenties kahdeksan vuotta liian aikaisin, naureskelee Lappalainen. Vasta viimeisen puolentoista vuoden aikana Internet-videot ovat todella lyöneet itsensä läpi matkailun markkinoinnissa ja edistämisessä.  Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan, toteaa pitkäjännitteistä työtä tehneen pioneeriyrityksen vetäjä.

 

LISÄTIETOJA JOULUPUKKI TV:stä

Joulupukin Internet TV-kanavaa www.santatelevision.com  / www.joulupukki.fi :tä tuottaa Lapin johtaja AV-alan yritys, rovaniemeläinen Joulupukki TV Oy (www.joulupukkitv.com) . Vuonna 2000 perustettu Joulupukki TV tuottaa lisäksi mm. DVD-postikortteja sekä matkailun videopalveluita. Lisää tietoa yrityksestä: www.joulupukkitv.com

 

Lisätietoa:

 

www.santatelevision.com / www.joulupukki.fi

Tommi Lappalainen , toimitusjohtaja

Joulupukki TV Oy

www.joulupukkitv.com , tommi@santatelevision.com ja GSM: 040 8351428

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs