Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Matkailulehti Mondo vie Pietariin

A-lehdet Oy

Matkailulehti Mondo vie Pietariin

Tiedote.
Julkaistu: 25.06.2014 klo 09:41
Julkaisija: A-lehdet Oy

Matkailulehti Mondon suositusta Pietari-oppaasta ilmestyy päivitetty painos. Kattava opaskirja vie kauneudestaan tunnetun kanavien kaupungin parhaisiin paikkoihin.

Pietari-opas kertoo, missä kannattaa majoittua, mitä venäläisiä herkkuja pitää maistaa ja mitkä ovat kaupungin tämän hetken kuumimmat kansainväliset ruokatrendit sekä mitä elämyksiä kulttuuristaan kuuluisassa kaupungissa kannattaa kokea. Opas kertoo myös esimerkiksi, miten onnistuu omatoiminen raitiovaunukierros - tai mistä löytyvät parhaat järjestetyt kaupunkikierrokset. Myös lapsille oppaassa on oma lukunsa.

”Pietari on Euroopan hienoimpia ja omalaatuisimpia kaupunkeja, helmi, jonne on Suomesta kätevä mennä lyhyellekin lomalle hyvien junayhteyksien vuoksi”, Mondon päätoimittaja Kati Kelola sanoo. ”Pietari on kuitenkin venäjän kieltä taitamattomalle hitaasti avautuva, joten opaskirja auttaa matkailijaa paitsi tekemään reissussa hyviä valintoja myös ymmärtämään paikallista elämäntapaa ja saamaan matkastaan enemmän irti", Kelola kertoo.

Matkan suunnittelussa ja toteutuksessa auttavien vinkkien lisäksi opas kertoo hauskalla tavalla pietarilaisten historiasta, sielunmaisemasta ja tapakulttuurista, joka vie matkailijan pintaa syvemmälle kaupunkiin. Mondo matkaopas Pietari sopii lomamatkan lisäksi mainiosti oppaaksi myös liikematkaa Pietariin suunnittelevalle.

25. kesäkuuta ilmestyvän matkaoppaan on tehnyt Pietarissa vuosia asunut toimittaja ja kirjailija Anders Mård. Teoksen on kuvannut valokuvaaja Kaisu Jouppi.

Mondo matkaopas Pietari, Anders Mård, A-kustannus 2014. 256 s. ISBN 978-952-5678-51-2.

Lisätietoja ja arvostelukappalepyynnöt: Mondon päätoimittaja Kati Kelola, 050 369 9964, kati.kelola@a-lehdet.fi  

 

  

Mondo on Suomen suurin matkailulehti 128 000 lukijallaan (KMT 2013). 10 kertaa vuodessa ilmestyvä lehti kertoo, mihin kannattaa matkustaa ja mitä siellä kannattaa tehdä. Mondo tarjoaa niin maan parhaiden kirjoittajien ja valokuvaajien matkareportaaseja maailman kiehtovimmista kohteista kuin parhaita vinkkejä kaupunkilomille Tukholmasta Pietariin, New Yorkiin ja Tokioon, kotimaata unohtamatta. Mondoa julkaisee A-lehdet-konserniin kuuluva A-kustannus Oy.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs