Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Maku-lehti vastaa leivontabuumiin tuomalla markkinoille leivontalehden

A-lehdet Oy

Maku-lehti vastaa leivontabuumiin tuomalla markkinoille leivontalehden

Tiedote.
Julkaistu: 03.11.2015 klo 13:00
Julkaisija: A-lehdet Oy

Suomen suurin ruoka- ja juomalehti, A-lehtien Maku kasvattaa tuoteperhettään. Odotettu Maku Kaneli & Sokeri -leivontalehti on vastaus jauhopeukaloilta tulleeseen kysyntään. Uusi leivontalehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa: toukokuussa ennen kevätjuhlasesonkia ja lokakuussa ennen loppuvuoden kuuminta leivontakautta.

Maku Kaneli & Sokeri on ennennäkemätön yhdistelmä testattuja reseptejä, kullanarvoisia tekniikkaoppaita ja oivaltavia koristeluideoita.

”Suomalaisista peräti 41 prosenttia kertoo harrastavansa ruoanlaittoa ja leipomista. Tiedämme myös, että jopa puolet lukijoistamme leipoo kerran viikossa tai useammin, myös arki-iltaisin. Lukijat toivovat meiltä aina vain enemmän ideoita leivontaan. Maku Kaneli & Sokeri on vastaus näihin toiveisiin”, Maku-lehden päätoimittaja Satu Koivisto sanoo.

Emolehti Maku ilmestyy kahdeksan kertaa. ”Lisäämällä ilmestymistiheyttä kahdeksasta kymmeneen pystymme vastaamaan paremmin kunkin sesongin ruokatarpeisiin. Huomioimme myös entistä kattavammin erilaiset ruokavaliot”, Koivisto lupaa. 

Ruoka kiinnostaa suomalaisia aina vain enemmän myös verkossa. Uusimmassa KMT-mittauksessa Maku-lehden ja Maku.fi verkkopalvelun kokonaistavoittavuus on jo 296 000*.  ”Teemme sisältöjä verkkoon lukijalähtöisesti. Ruoan ammattilaisista koostuva toimitus työskentelee tiiviissä yhteistyössä kymmenen nimikkobloggarimme kanssa, ja teemme yhdessä monikanavaisia kokonaisuuksia. Ensi vuonna panostamme erityisesti videoihin”, Koivisto toteaa.

Lisätiedot

A-lehdet Oy, Maku-lehden päätoimittaja Satu Koivisto
045 674 8310, satu.koivisto@a-lehdet.fi

*KMT Kevät 2015

 

A-lehdet-konserni on mediatalo, jonka muodostavat emoyhtiö A-lehdet Oy, sisältömarkkinointitalo A-lehdet Dialogi Oy, Finnish Design Shop ja mainosverkkoratkaisuihin erikoistunut Improve Media Oy.

Maku on Suomen suurin monikanavainen ruokayhteisö kotikokkaajille. Painettu lehti tavoittaa 194 000 lukijaa ja brändin kokonaistavoittavuus on 296 000. (KMT Kevät 2015).

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs