Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » M-Brain ja Whitevector yhteistyöhön – yksi työkalu koko verkon seurantaan

M-Brain

M-Brain ja Whitevector yhteistyöhön – yksi työkalu koko verkon seurantaan

Tiedote.
Julkaistu: 17.04.2012 klo 09:57
Julkaisija: M-Brain

M-Brain ja Whitevector loivat yhteistyössä reaaliaikaisen verkkomedian kevytseurantatyökalun pienille ja keskisuurille yrityksille.

M-Brainin ja Whitevectorin yhdessä kehittämä uusi työkalu seuraa toimituksellista ja sosiaalista verkkomediaa ja ilmoittaa, mikäli seuratussa aiheessa alkaa verkon keskusteluissa tapahtua merkittäviä muutoksia. M-Brain markkinoi tuotetta nimellä M-Alert ja Whitevector nimellä Chat Reports StartPlus.

”Yrityksille sosiaalinen media on noussut merkittäväksi alueeksi sekä maineenhallinnassa että viestinnässä. Kynnys sen tehokkaaseen hyödyntämiseen on kuitenkin ollut korkea, sillä sosiaalinen media sisältää valtavan määrän keskusteluja ja nopeasti muuttuvia trendejä. Riittävän nopea reagointi vaatii jatkuvaa seuraamista, joka on yleensä vaatinut aikaa ja rahaa”, kertoo M-Brainin markkinointipäällikkö Joakim Nyberg.

M-Alert ja StartPlus säästävät verkkomedian seuraamiseen kuluvaa aikaa. Asiasanojen ympärille voi luoda hakuja, ja koostetut raportit kiinnostavimmista osumista saa säännöllisesti esimerkiksi päivittäin tai viikoittain. Reaaliaikaisuutta seurantaan tuovat uudet alert-ominaisuudet, jotka ilmoittavat, kun seuratusta aiheesta käydyn keskustelun volyymi tai seuratun hakusanan suhteellinen osuus verrokkeihin muuttuu merkittävästi.

”Olemme erittäin iloisia, että pystymme tarjoamaan kahden oman alueensa osaajan vahvuudet samassa tuotteessa. Tämä takaa asiakkaillemme erinomaisen lähdekattavuuden sekä heidän verkkopresenssinsä seuraamisen yhdestä paikasta”, kertoo Whitevectorin toimitusjohtaja Tommi Lehtonen.

Lisätiedot

Joakim Nyberg
Markkinointipäällikkö
M-Brain

Puh: +358 44 538 9227
Email: joakim.nyberg@m-brain.com

Tommi Lehtonen
Toimitusjohtaja
Whitevector

Puh: +358 50 511 4386
Email: tommi.lehtonen@whitevector.com


Whitevector Oy on vuonna 2006 perustettu suomalainen sosiaalisen median analysointiin keskittyvä yritys, jolla on kokemusta yli 400 asiakkaasta kymmenessä maassa. Aktiivisinta toiminta on Pohjoismaissa sekä Iso-Britanniassa.

M-Brain on johtava media- ja verkkotiedon keruuseen ja analysointiin keskittyvä yritys. Yhdistämällä itse kehittämänsä teknologian ja ihmisen arvioinnin M-Brain tuottaa asiakkailleen relevanttia tietoa päätöksenteon tueksi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs