Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » LiMu Radio teki historiaa – Suomen ennätys 60 tuntia!

Lahden ammattikorkeakoulu

LiMu Radio teki historiaa – Suomen ennätys 60 tuntia!

Tiedote.
Julkaistu: 09.05.2014 klo 09:59
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulun kampusradio Lihamuki on tehnyt historiaa vetämällä Suomen pisimmän yhtäjaksoisen radiolähetyksen. Opiskelijat Lauri Kivijärvi, Asad Ali, Suzana Bincl ja Miika Mäkitalo valvoivat ennätykselliset 60 tuntia suorassa radiolähetyksessä. Aiempaa Suomen ennätystä piti hallussaan YleX 55 tunnin lähetyksellä.

Tempaus oli osa kansainvälistä World Radio Challenge tapahtumaa, jossa kampusradiot kahdeksasta maasta kilpailivat maailman pisimmästä ja parhaasta radiolähetyksestä. Kilpailun tavoitteena oli 72 tunnin show.

LiMu Radio oli ainut tiimi, joka ei nukkunut lähetyksen aikana lainkaan.

- Muut maat ovat keränneet viiden minuutin taukoja ja nukkuneet jopa tunnin torkkuja lähetyksen välissä, LiMu Radiosta kerrottiin.

60 tunnin ennätyslähetys piti sisällään mm. julkkisvierailuja, pilapuheluita ja levyraatia. Kilpailijat pysyivät hereillä Hartwallin sponsoroiman ED energiajuoman, kahvin ja monivitamiinien voimalla. Ruokahuollosta vastasi Härmän Snackpoint.

Lähetys päättyi perjantaina 9.5.2014 klo 6 aamulla.

- 60 TUNNIN lähetyksen jälkeen nukkumatta tiimimme on päättänyt lähteä kilpailusta SUOMEN ENNÄTYS TASKUSSA! Suuret kiitokset kaikille kuulijoille ja kaikille aktiivisille shoutboxissa, Twitterissä ja Facebookissa. Suuri kiitos myös paikalla olijoille sekä tukijoukoille! LiMu Radio viestitti kuulijoilleen.

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs