Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Lily yhteistyöhön merkittävien muotibloggarien kanssa

A-lehdet Oy

Lily yhteistyöhön merkittävien muotibloggarien kanssa

Tiedote.
Julkaistu: 01.10.2014 klo 15:24
Julkaisija: A-lehdet Oy

Suomen suurimpiin naisten verkkoyhteisöihin kuuluva Lily aloittaa yhteistyön kuuden merkittävän muoti- ja lifestyle-bloggarin kanssa lokakuussa. Yli 140.000 naista viikoittain tavoittava blogiyhteisö Lily on A-lehtien menestyskonsepti, ja muoti on yksi sen vahvoista aihealueista.

Jatkossa A-lehdet tarjoaa kontaktinyli 70.000 suomalaiseen muodista kiinnostuneeseen naiseen yhteistyössä kuuden Suomen Blogimedian nimekkään muotibloggaajan kanssa. Yhteistyöblogit ovat P.S. I love Fashion, Alexa Dagmar, Vilma P., L.A. Madde, Sí Moda ja The Oodt Diary by Sofia Ruutu.

”Nämä muotiblogit täydentävät hienosti A-lehtien laajaa blogitarjoomaa tärkeässä ja kysytyssä kohderyhmässä”, A-lehtien digitaalisen liiketoiminnan johtaja Petri Pekki sanoo.

”Olemme erittäin iloisia päästessämme tekemään yhteistyötä näiden tyylitietoisten bloggareiden kanssa”, Lilyn ja Trendin päätoimittaja Jenni Lieto sanoo.

Lisätietoja:

www.lily.fi/edit
A-lehdet Oy, digitaalisen liiketoiminnan johtaja Petri Pekki, p. 0400 768 801

 

 

A-lehdet-konserni on mediatalo, jonka muodostavat A-lehdet Oy ja A-lehdet Dialogi Oy sekä Suomen kattavin sisustustuotteiden verkkokauppa Finnish Design Shop. A-lehtien blogi- ja verkkoyhteisöihin kuuluvat muun muassa Lily.fi, FitFashion.fi, Demi.fi, sekä Maku.fi. Konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa.

Suomen Blogimedia on itsenäisten bloggaajien muodostama blogimedia, johon kuuluu 26 kirjoittajaa. Suomen Blogimedia tavoittaa yhteensä noin 160 000 uniikkia lukijaa viikossa. Suomen Blogimedian omistavat A-lehdet ja Babler Oy.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs