Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Lapset valtaavat keittiön TV Viidellä nähtävässä Junior MasterChefissä

TV5 Finland Oy

Lapset valtaavat keittiön TV Viidellä nähtävässä Junior MasterChefissä

Tiedote.
Julkaistu: 23.02.2011 klo 12:59
Julkaisija: TV5 Finland Oy

TV Viidellä alkavassa Junior MasterChef -uutuussarjassa (Junior MasterChef Australia) lapset pääsevät näyttämään kokkaustaitonsa.

Tosi-tv-sarjassa keittiön valtaa 50 innokasta 8-13-vuotiasta tyttöä ja poikaa, jotka on valittu kisaan 5500 hakijan joukosta. Erilaisissa haasteissa testataan niin kilpailijoiden luovuutta, paineensietokykyä kuin teknisiä taitojakin, mutta loppujen lopuksi tuomarit valloittaa ruoan maku. Kilpailun ensimetreillä kukaan ei putoa kilpailusta. Kuuma kisa alkaa niiden kilpailijoiden kesken, jotka jatkavat kahdentoista parhaan joukkoon.

Kilpailun tuomareina nähdään ruokakriitikko- ja journalisti Matt Preston, kokki ja ravintolayrittäjä George Calombaris, ravintoloitsija ja tv-kokki Gary Mehigan sekä muusikko ja tv-persoona Anna Gare. He päättävät, kuka nuorista kilpailijoista oppii ja kehittää taitojaan kilpailun aikana eniten ja täten ansaitsee taidoillaan Australian ensimmäisen Junior MasterChef -tittelin.

Sarjaa esitetään TV Viidellä perjantaisin klo 19.00 alkaen 4.3.

Lisätiedot:
Heidi Nurminen
Programme PR Manager, TV5 Finland Oy
puh. 040 558 5086
heidi.nurminen@tv-viisi.fi

TV Viisi on Suomen viidenneksi suurin ja vuonna 2010 nopeimmin katsojaosuuttaan kasvattanut kaupallinen tv-kanava pääkohderyhmässään 15-44-vuotiaat. TV Viisi on osa Euroopan toiseksi suurinta ProSiebenSat.1 Media AG -mediakonsernia, jolla on toimintaa 14 Euroopan maassa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs