Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Koodiviidakko Oy:n uusi mediaseurantapalvelu haastaa kansainväliset kilpailijat

Koodiviidakko Oy

Koodiviidakko Oy:n uusi mediaseurantapalvelu haastaa kansainväliset kilpailijat

Tiedote.
Julkaistu: 25.01.2016 klo 08:00
Julkaisija: Koodiviidakko Oy

Suomen suurin markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluja tuottava ohjelmistoyritys Koodiviidakko Oy on lanseerannut uuden mediaseurantapalvelun. Journalistisen ja sosiaalisen median seurannan yhdistävä ViidakkoMonitor -palvelu haastaa alan kansainväliset kilpailijat sekä mediakattavuudellaan että innovatiivisuudellaan.

”ViidakkoMonitorin ominaisuudet tekevät siitä yhden alan kehittyneimmistä mediaseurantapalveluista. Palvelu yhdistää aivan uudella tavalla perinteisen mediaseurannan, sosiaalisen median seurannan sekä markkinoinnin statistiikan”, kertoo Koodiviidakko Oy:n PR Cloud -viestintäkokonaisuuden johtaja Riina Vasala.

Palvelun käyttäjä saa seurantojensa tärkeimmät osumat lähes reaaliaikaisesti ja voi seurata helposti medianäkyvyyden kehittymistä tarkkojen mittareiden avulla. Palvelun seurannan piiriin kuuluu tuhansia verkkomedialähteitä ja näköislehtiä sekä blogeja, foorumeita ja sosiaalisen median kanavia.

Koodiviidakon vahvuutena kansainvälisillä markkinoilla on sen tarjoama ainutlaatuinen markkinoinnin ja viestinnän pilvipalvelukokonaisuus. Mediaseurantapalvelun lisäksi yrityksen valikoima kattaa työkalut sisällönhallintaan, sähköpostimarkkinointiin, verkkokauppaan, lehdistötiedottamiseen sekä markkinoinnin automaatioon. Toisiinsa integroituvat työkalut puhuvat keskenään samaa kieltä ja skaalautuvat asiakkaiden käyttötarpeiden mukaan.

”Markkinointi on nykypäivänä yhä monikanavaisempaa ja yksittäisillä irrallisilla markkinointitoimenpiteillä on lähes mahdotonta menestyä. Yritykset tarvitsevat kokonaisvaltaisia ratkaisuja, joiden avulla ne voivat olla läsnä asiakkaidensa digitaalisissa ostopoluissa eri kanavia ja eri markkinointikeinoja hyödyntäen.”, toimitusjohtaja Samuli Tursas kertoo.

Lisätietoja:

Samuli Tursas, toimitusjohtaja, +358 40 513 5890, samuli.tursas@viidakko.fi
Riina Vasala, PR Cloud -viestintäkokonaisuuden johtaja, +358 40 528 2670, riina.vasala@viidakko.fi

www.prcloud.fi
www.viidakko.fi

Koodiviidakko Oy on Suomen johtava digitaalisiin markkinoinnin ja viestinnän ohjelmistopalveluihin erikoistunut yritys. Koodiviidakolla on yli 3000 asiakasta, joihin kuuluvat muun muassa Bosch, Landrover, Lapland Hotels, Mazda, Radisson Blu ja Stockmann. Valtaosa yhtiön reilusta 140 työntekijästä toimii yhtiön pääkonttorilla Oulussa.

Koodiviidakko sai valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon vuonna 2012. Lisäksi yhtiö on sijoittunut teknologiayritysten kasvua mittaavalle Deloitte Technology Fast 50 -listalle jo kuutena vuonna peräkkäin. Liana Technologies -brändillä toimivat yhtiön toimistot ovat Dubaissa, Pariisissa, Berliinissä, Hong Kongissa ja Tukholmassa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs