Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Kiitokset osallistumisestasi Luottamusaamuun

Pilgrim Oy

Kiitokset osallistumisestasi Luottamusaamuun

Tiedote.
Julkaistu: 18.02.2014 klo 15:28
Julkaisija: Pilgrim Oy

Hei!

Lämpimät kiitokset osallistumisestasi Vastuullisten Viestijöiden Luottamusaamuun Handelsgilletissä torstaina 13.2! Hienoa, että olit luomassa uudenlaisen luottamuksen kulttuuria kanssamme. Toivon, että monipuoliset puheenvuorot ja niiden herättämä innokas keskustelu antoivat Sinulle tuoreita ajatuksia ja näkökulmia aiheeseen. Saamamme palaute on ollut todella mieltä lämmittävää ja tulemme jatkamaan luottamusteeman ja luottamusviestinnän parissa vastaisuudessakin.

Kuten puheenvuoroissa todettiin, Suomessa on tällä hetkellä huutava pula luottamuksesta ja sitä tarvitaan nykyistä enemmän politiikassa, työmarkkinakentällä ja yrityksissä. Olemme luottamuksen ansaitsemisen tiellä.

Tärkeä tavoitteemme viestinnän suunnittelijoina ja toteuttajina on tarjota ratkaisuja esitettyihin kysymyksiin siitä, mitä luottamus on, mistä se rakentuu, miten sitä voi vahvistaa, miten sen voi menettää – ja miten organisaatiot ja yritykset voivat rakentaa sen päälle parempaa tulevaisuutta.

Vastuullisuudesta ja luottamuksesta uutisoidaan jo. Rakennetaan yhdessä uusia toimintamalleja ja ratkaisuja luottamuksen ongelmavyyhdin purkamiseksi. Otetaan lähtökohdaksi, että vastuullisesta toiminnastaan kertovat toimijat luovat uutta luottamuksen kulttuuria; on se sitten uutta osaamista, tuotteita tai palveluita!

Terveisin,

Olli Ollila
Pilgrim Oy
tel: 040 589 7754
email:
olli.ollila@pilgrim.fi
www.pilgrim.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs