Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Kansainvälinen menestyskanava Kiss valloittaa Suomen ystävänpäivänä ja lähettää Kiss Day -kisan voittajan lomalle Lontooseen

Bauer Media Oy

Kansainvälinen menestyskanava Kiss valloittaa Suomen ystävänpäivänä ja lähettää Kiss Day -kisan voittajan lomalle Lontooseen

Tiedote.
Julkaistu: 11.02.2016 klo 14:00
Julkaisija: Bauer Media Oy

Kiss hurmaa nousevilla musiikki-ilmiöillä, rytmikkäällä hittimusiikilla ja ennenkuulumattomalla flow’lla

Kiss, yksi Bauer Median kansainvälisesti menestyneimmistä radiokanavabrändeistä ja Lontoon suurin radio alle 44-vuotiaiden keskuudessa, on rantautunut Suomeen. Ystävänpäivänä Suomessa aloittava Kiss on suunnattu hittimusiikista nauttiville nuorekkaille aikuisille.

– Kiss ammentaa ilmiönsä Lontoosta, musiikkimaailman sydämestä. Esimerkiksi maailmantähtien haastattelut saadaan Kissin kansainvälisen megabrändin ansiosta helposti myös suomalaisten kuultavaksi. Kansainvälisyys ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettei kanavalla kuultaisi suomalaista musiikkia. Kyse on enemmän kanavan "flow'sta", joka on täysin uniikki ja Suomessa ennenkuulumaton, kertoo sisältöjohtaja Hermanni Seppälä

­– Osana Kissin lanseerausta olemme jo nyt Voicella käynnistäneet #kissday2016-kilpailun, joka huipentuu Kissin lanseerauksen jälkeen siihen, että lähetämme kaksi osallistujaa lomalle Lontooseen, jatkaa Seppälä.

Kissin ohjelmakokonaisuuksissa kansainväliset, nousevat musiikki-ilmiöt tuodaan ensimmäisenä suomalaisten ulottuville.

Kissin juontajat julkistetaan karkauspäivänä. Kanavalle tulee myös uusia ohjelmaosioita, joista kerrotaan myöhemmin keväällä lisää. 

Bauer Media Oy on Suomen johtava kaupallinen radiotoimija, johon kuuluvat Kissin lisäksi valtakunnalliset radiokanavat Radio Nova, Iskelmä ja Radio City. Bauer Media Oy:n paikallisradioita ovat Radio Pooki Raahessa, Play Radio Tampereella ja Radio Jyväskylä.

Lisätietoa Kissday2016-kilpailusta: http://www.voice.fi/kilpailut/the-voice-ja-kiss-day-2016-167.

 

Lisätietoja: 

Hermanni Seppälä
Sisältöjohtaja
Bauer Media Oy
Puh. 050 557 1817
Sähköposti: hermanni.seppala@bauermedia.fi 

Leena Puntila
Toimitusjohtaja
Bauer Media Oy
Puh. 0400 527 686
Sähköposti: leena.puntila@bauermedia.fi

Liitetiedostot

Bauer Media Oy
Bauer Media Oy on kaupallinen radioyhtiö, johon kuuluvat valtakunnalliset radiokanavat Radio Nova, The Voice, Iskelmä ja Radio City sekä paikallisradiot Radio Pooki Raahessa, Play Radio Tampereella ja Radio Jyväskylä. Bauer Media Oy panostaa vahvasti laadukkaisiin online-sisältöihin ja radiokanavien online-yhteisöt ovat maan suosituimpia. Yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli 17 M€. Bauer Media Oy työllistää Suomessa noin 150 media-alan ammattilaista. Yhtiö on sijoittunut erinomaisesti Great Place To Work –tutkimuksessa ja sen tavoitteena on olla Suomen paras media-alan työpaikka.

Bauer Media Oy kuuluu Bauer Media Groupiin. Bauer Media Group on suurin radiotoimija Pohjoismaissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs