Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Kaisa Ala-Laurilasta A-lehtien liiketoimintajohtaja

A-lehdet Oy

Kaisa Ala-Laurilasta A-lehtien liiketoimintajohtaja

Tiedote.
Julkaistu: 01.06.2016 klo 11:01
Julkaisija: A-lehdet Oy

Kaisa Ala-Laurila on nimitetty A-lehdet Oy:n liiketoimintajohtajaksi 1.9.2016 alkaen. Ala-Laurila on tehnyt työuraansa useissa eri mediatalossa, A-lehtiin hän siirtyy Sanoma Lifestylen liiketoimintajohtajan tehtävästä.

”Minulla on aina ollut erittäin myönteinen käsitys A-lehdistä hyvin johdettuna mediatalona. Rekrytointiprosessin aikana vakuutuin A-lehtien kyvystä toimia ketterästi sekä yhtiön vahvasta uusiutumishalusta. Nämä yhdistettynä vahvaan tahtotilaan luoda kestävää ja menestyvää liiketoimintaa tuleville sukupolville, on minusta erittäin houkutteleva toimintaympäristö”, Ala-Laurila sanoo. ”Ihmisten hyvä johtaminen on minulle ensiarvoisen tärkeää, ja tähän näen myös A-lehtien sitoutuneen vahvasti. Olen innoissani päästessäni mukaan kehittämään A-lehtien tuotteita ja liiketoimintaa. Monet A-lehtien hienoista brändeistä ja sisällöistä ovat jo nyt osa lempimedioitani”, Ala-Laurila jatkaa.

”Hienoa, että saamme Kaisan A-lehtien joukkueeseen! Hänellä on työstään menestyksekkäät näytöt ja vahva kokemus sekä sisältöjen tekemisestä, digitaalisten palvelujen rakentamisesta että kuluttajamyynnistä. A-lehdissä pitkän ja ansiokkaan uran tehnyt Pirjo Nurmilaukas siirtyy operatiivisesta työstä pois syksyllä ja uskon, että Kaisasta saamme Pirjolle hyvän seuraajan”, A-lehtien toimitusjohtaja Juha Blomster toteaa.

Lisätiedot:

A-lehdet Oy, toimitusjohtaja Juha Blomster, 050 414 4201

Kaisa Ala-Laurila, 040 777 9212

 

A-lehdet-konserni on suomalainen mediatalo, jonka muodostavat emoyhtiö A-lehdet Oy ja sen tytär- ja osakkuusyhtiöt A-lehdet Dialogi Oy, Finnish Design Shop Oy ja Oma Terveys Oy. Konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa. 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs