Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Jukka Jalonen Stanley Cupin toisesta ottelusta: "Tampa Bayn iskettävä Chicagon neljän puolustajan peluutukseen"

Viaplay

Jukka Jalonen Stanley Cupin toisesta ottelusta: "Tampa Bayn iskettävä Chicagon neljän puolustajan peluutukseen"

Tiedote.
Julkaistu: 06.06.2015 klo 11:30
Julkaisija: Viaplay

NHL:n Stanley Cup -finaalit Tampa Bay Lightningin ja Chicago Blackhawksin välillä jatkuvat lauantain ja sunnuntain välisenä yönä klo 02.15 alkaen Viasat Hockey Finland-kanavalla. Finaalisarjan ensimmäinen ottelu päättyi Chicagon Teuvo Teräväisen näytökseen ja Blackhawksin 1-2 vierasvoittoon. Toinen ottelu pelataan Tampan Amalie Arenalla, josta Viasat Hockey Finlandin asiantuntijakaarti ennakoi ottelua totuttuun tapaan harjoitusjäiden lomassa. 

Asiantuntijakaarti Viasatin asiantuntija Jukka Jalosen ja selostaja Antti Mäkisen johdolla pureutui erityisesti joukkueiden eroavaan peluutustyyliin. 

"Chicago pelaa lähes tulkoon neljällä puolustajalla. Tampa Bayn on lähestyttävä peliä kuin ensimmäisen ottelun alussa ja iskettävä paine erityisesti Chicagon neljään puolustajaan. Neljä pakkia ei vain voi pelata virheittä 60 minuuttia paineen alla", painottaa Jukka Jalonen 2. finaalin ennakkopaketissa.

Koko ennakkolähetys katsottavissa ja asiantuntijakommentit lainattavissa osoitteessa: 

http://www.viasathockey.fi/hockey/videot/nhl-2-finaalin-ennakko-6-6-2015/

Viasat Hockey Finland ja Viaplay-palvelu esittävät Stanley Cupin 2. ottelun lauantain ja sunnuntain välisenä yönä klo 02.15 alkaen.

www.viasat.fi

www.viaplay.fi

Modern Times Group (MTG) ja Viasat Finland Oy

Oy Viasat Finland Ab on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) mediakonsernia, johon kuuluu maksu- ja ilmaistelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta, televisiolähetysverkoissa (kaapeli, satelliitti ja IPTV) ja Internetissä. Modern Times Group on kasvuyritys ja se on listattu Tukholman Nasdaq OMX -pörssissä.

Suomessa Viasat lähettää kanavapakettejaan oman satelliitin kautta sekä kaapeli- ja laajakaista-tv- ja antenni tv -lähetyksinä. Suomessa Viasat aloitti lähetykset vuonna 1996. Lisätietoja www.viasat.fi

Viaplay

Viaplay on Pohjoismaiden johtava televisio-ohjelmien, elokuvien ja urheilun suoratoistopalvelu. Viaplay tarjoaa uusimmat tv-sarjat, tuhansia suosittuja elokuvia ja lisäksi huippu-urheilua suorina lähetyksinä. Viaplay on saatavilla Internetiin yhdistettävien laitteiden, kuten tietokoneiden, älypuhelimien, tablettien, Smart TV-televisioiden, Viasatin digiboksien sekä Xbox 360- ja Playstation 3 ja Playstation 4 -pelikonsolien kautta. Lue lisää osoitteessa www.viaplay.fi

Viaplay AB on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) -mediakonsernia, johon kuuluu ilmais- ja maksutelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta ja kolmannen osapuolen verkossa ja se jakelee televisio-ohjelmia jopa Internetissä. MTG on myös Venäjän suurimman itsenäisen televisioyhtiön CTC Median pääomistaja. Lisätietoja on osoitteessa www.mtg.se.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs