Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » JARI ELAMO JOHTAMAAN HELKAMAN POLKUPYÖRÄLIIKETOIMINTAA

JARI ELAMO JOHTAMAAN HELKAMAN POLKUPYÖRÄLIIKETOIMINTAA

Tiedote.
Julkaistu: 22.03.2012 klo 09:15
Julkaisija: Helkama Velox

Helkama tehostaa polkupyöriin ja pyöräilytarvikkeisiin liittyvää liiketoimintaansa. Suomen Polkupyörätukku Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Helkama Velox Oy:n toimitusjohtaja, KTM, DI Jari Elamo, 42 v.

Helkama Velox Oy:n ja Suomen Polkupyörätukku Oy:n toimitusjohtajana Elamo vastaa Helkaman polkupyöräliiketoiminnasta, jonka yhteenlaskettu liikevaihto on noin 27 miljoonaa euroa ja jonka markkinaosuus on yli 25 % Suomen polkupyörä-markkinasta. Helkaman polkupyöräliiketoiminta kattaa omaa polkupyörien valmistusta Hangon tehtaalla, polkupyörien maahantuontia, tukkukauppaa ja vähittäiskauppaa omien myymälöiden kautta sekä polkupyörätarvikkeiden ja varaosien maahantuontia ja tukku- ja vähittäiskauppaa. 

Elamo on toiminut Helkama Velox Oy:n toimitusjohtajana vuoden 2009 alusta. Tätä ennen hän työskenteli yrityksen myynti- ja markkinointijohtajana. Aikaisempaa työkokemusta hän on hankkinut mm. erilaisissa markkinointipäällikön tehtävissä Nokia Oyj:n eri organisaatioissa.

 

Lisätietoja:

Helkama Velox Oy, toimitusjohtaja Jari Elamo p. 040 767 2538, jari.elamo@helkamavelox.fi

Liitetiedostot

Helkama Emotor on suomalainen perheyrityskonserni, jonka konserniliikevaihto on noin 76 milj. euroa ja henkilökunnan määrä noin 333. Konsernin yhtiöihin kuuluvat Helkama Velox Oy, Suomen Polkupyörätukku Oy, Helkama Bica Oy sekä tämän tytäryhtiö Helkama Bica (Shanghai) Co.Ltd. Helkama Bica valmistaa laiva- ja teollisuuskaapeleita Kaarinan ja Hangon tehtaillaan. Sen liikevaihto on 41,0 milj. euroa. Laivakaapeleita valmistavalle Helkama Bica Shanghaille liikevaihtoa kertyy 11,0 milj. euroa. Polkupyöriä valmistavan, maahantuovan ja markkinoivan Helkama Veloxin tehdas sijaitsee Hangossa ja yrityksen liikevaihto on 16 milj. euroa. Liikevaihdoltaan 11,5 euron Suomen Polkupyörätukku on Suomen suurin polkupyörien vähittäismyyntiketju. Polkupyörätukun pyöräbrändejä ovat mm. Insera ja Corratec.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs