Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Janne Pullinen A-lehtien btob-liiketoimintajohtajaksi

A-lehdet Oy

Janne Pullinen A-lehtien btob-liiketoimintajohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 01.08.2016 klo 10:36
Julkaisija: A-lehdet Oy

A-lehtien btob-liiketoimintajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Janne Pullinen, joka siirtyy tehtävään Allerin btob-johtajan paikalta. Aiemmin Pullinen on toiminut Fonectan kehitysjohtajana ja Telia Soneran online-kanavista vastaavana johtajana.

”Sisältöosaamisella on juuri nyt kova kysyntä, sillä yritysten tarpeet mediapalveluita kohtaan ovat kasvussa. Nyt kaivataan apua siihen, miten ostajat tavoitetaan ja miten viesti kerrotaan kiinnostavasti. A-lehtien korkealaatuinen sisältömarkkinointi-, natiiviosaaminen sekä loistavat brändit ja hyvät asiakassuhteet luovat kasvulle erinomaisen pohjan. Olen innoissani päästessäni rakentamaan A-lehtien kasvua”, Janne Pullinen sanoo.

”Omalla kokemuksellaan digitaalisten palveluiden ja liiketoiminnan kehittämisestä Janne tuo vahvan panoksen nykyiseen joukkueeseemme. On hienoa saada hänet mukaan, meillä on nyt koossa huipputiimi, jonka kanssa on hyvä rakentaa A-lehtien tulevaisuutta”, A-lehtien toimitusjohtaja Juha Blomster toteaa.

Lisätiedot:

A-lehdet Oy, toimitusjohtaja Juha Blomster, 050 414 4201

Janne Pullinen, 0400 480 967

 

 

A-lehdet-konserni on suomalainen mediatalo, jonka muodostavat emoyhtiö A-lehdet Oy ja sen tytär- ja osakkuusyhtiöt A-lehdet Dialogi Oy, Finnish Design Shop Oy ja Oma Terveys Oy. Konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa. 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs