Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Ixonos toimittaa Dimcosille uuden e-kirjakaupan

Ixonos

Ixonos toimittaa Dimcosille uuden e-kirjakaupan

Tiedote.
Julkaistu: 13.06.2012 klo 12:00
Julkaisija: Ixonos

Ixonos toimittaa teknologiaratkaisun Dimcosin e-kirjakauppa- ja kirjastokonseptille, joka tukee lukijoiden aktiivista toimintaa sosiaalisissa verkostoissa. Ratkaisu perustuu Ixonos Experience Store™ ‑tuotteeseen, joka on digitaalisen markkinoinnin ja sisällön jakelualusta. Ixonos tarjoaa ratkaisulleen myös täydelliset ylläpito- ja hosting-palvelut Ixonos Elastic Cloud™ ‑alustallaan.

”Dimcosin e-kirjakaupan rakentaminen Ixonos Experience Store™ ‑tuotteen pohjalta osoittaa alustan kyvykkyyden kaikenlaisen digitaalisen sisällön jakelualustana sekä vahvistaa Ixonosin roolia käänteentekevien ratkaisujen luojana media-alalla”, kertoo Teppo Kuisma, Ixonos Online Solutions ‑yksikön vetäjä.

Dimcos on uusi e-kirjakauppakonsepti, jonka kautta kustantajat ja julkaisijat voivat tarjota julkaisujaan myyntiin verkkomainoksen hinnalla, ilman välityspalkkiota.  Lukijat voivat jakaa lukemansa Dimcos-kirjan nimen tai lukukokemuksensa ystävilleen tai muille lukijoille sosiaalisessa mediassa, tai he voivat luoda uusia keskustelualueita suosikeilleen. Uusi konsepti tulee mahdollistamaan luetun sisällön kommentoinnin tai jopa keskustelualueiden luomisen e-kirjojen sisälle. HTML5-teknologian avulla hallinnoidaan tekijänoikeuksien jakamista sekä mahdollistetaan kirjojen turvallinen myynti ja jakelu erilaisiin päätelaitteisiin.

”Dimcos on erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Ixonosin kanssa ja innoissaan palvelun julkaisemisesta innovatiivisen ja osaavan ratkaisutoimittajan kanssa”, sanoo Dimcosin toimitusjohtaja Kristian Laiho.

Ixonos Experience Store™ on digitaalisen markkinoinnin ja sisällönjakelun kanava, joka mahdollistaa brändin rakentamisen, asiakastyytyväisyyden kasvattamisen ja digitaalisen sisällön kaupallistamisen. Alusta soveltuu kaikenlaisen digitaalisen sisällön, kuten sovellusten, videoiden, musiikin ja verkkolehtien, jakeluun. 

Ixonos Elastic Cloud™ on dynaaminen ympäristö, joka kasvaa asiakkaan muuttuvien liiketoimintatarpeiden mukana. Ixonos Elastic Cloud™ perustuu Red Hat- ja JBoss-tuoteperheisiin. Ixonos on Euroopan ensimmäinen Red Hatin sertifioima palveluntarjoaja, jonka pilvipalvelut sisältävät sovellusalustan.

Lisätietoja antavat:

Ixonos:

 

Dimcos:


Linkkejä:

 

 

 

Liitetiedostot

Ixonos on luova mobiiliratkaisujen tuottaja. Kehitämme päätelaitteissa ja mobiilipalveluissa käytettäviä langattomia teknologioita, ohjelmistoja ja ratkaisuja. Suunnittelemme yhdessä asiakasyritystemme kanssa tuotteita ja palveluita, jotka tuottavat kuluttajille ylivertaisia mobiileja käyttökokemuksia. Parannamme asiakasyritystemme kilpailukykyä luomalla ylivertaisia käyttökokemuksia ja lyhentämällä laitteiden ja palveluiden markkinoilletuontiaikaa. Toimipisteemme sijaitsevat Suomessa, Etelä-Koreassa, Isossa-Britanniassa, Kiinassa, Saksassa, Slovakiassa, Tanskassa, Virossa ja Yhdysvalloissa. Ixonos Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Ixonosin liikevaihto vuonna 2011 oli 81,4 miljoonaa euroa ja liikevoitto 1,9 miljoonaa euroa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs