Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Hevoset 2014 -messuihin tutustui lähes 15 000 hevosten ystävää

Tampereen Messut

Hevoset 2014 -messuihin tutustui lähes 15 000 hevosten ystävää

Tiedote.
Julkaistu: 06.04.2014 klo 20:15
Julkaisija: Tampereen Messut

ENSI VUODELLE TAVOITELLAAN KANSAINVÄLISIÄ KILPAILUJA

Tampereella 5.–6.4.2014 järjestetyt Hevoset-messut kasvattivat jälleen suosiotaan. Kahden päivän aikana Suomen suurimmilla hevosmessuilla vieraili ennätykselliset 14 742 hevosten ystävää, alan ammattilaista ja harrastajaa. Kuudennen kerran toteutettu tapahtuma ylsi uusiin ennätyksiin kaikilla mittareilla, sillä kävijämäärän ohella messuilla oli aiempaa enemmän ohjelmaa, näyttelypinta-alaa sekä näytteilleasettajia. Lisäksi tapahtuma oli entistä kansainvälisempi. Seuraavat Hevoset-messut pidetään 11.–12.4.2015 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

– Hevoset-messut onnistuivat jälleen erinomaisesti ja kävijämäärä kasvoi edellisvuodesta 1377 messuvieraalla. Kävijämäärän myötä tämän vuoden tapahtuma oli joka suhteessa ennätyksellinen. Kahteen halliin laajentuneilla messuilla oli ennätykselliset 160 näytteilleasettajaa, enemmän näyttelyneliöitä ja aiempaa laajempi ohjelmatarjonta. Lisäksi tapahtuma oli kansainvälisempi kuin ennen, sillä näytteilleasettajia oli Suomen lisäksi Ruotsista, Norjasta, Liettuasta ja Virosta. Suuri kiitos kaikille messuille osallistuneille, sillä näin lämminhenkinen messutapahtuma syntyy vain hyvällä yhteistyöllä yritysten ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Tässä tapahtumassa näkyy myös erityisellä tavalla hevospiireille ominainen talkoohenki ja vahva halu luoda yhdessä upea tapahtuma kaikille hevosten ystäville, iloitsee projektipäällikkö Veli-Pekka Rouvali Tampereen Messut Oy:stä.


Ensi kevään tapahtumaan on suunnitteilla kansainväliset esteratsastuskilpailut

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että Tampereen Hevoset-messut ovat saavuttaneet näin vankan suosion. Haluamme tarjota yhtä kiinnostavat ja sisällöllisesti monipuoliset hevosmessut myös ensi vuonna. Tämän vuoksi olemme päättäneet selvittää mahdollisuuksia toteuttaa näillä messuilla kansainväliset esteratsastuskilpailut, sanoo toimitusjohtaja Hannu Vähätalo Tampereen Messut Oy:stä.

– Tampereella nähtiin molempina päivinä onnistuneet esteratsastuskilpailut. Katsomot olivat ääriään myöten täynnä ja näytösareenan pohja oli tehty viimeisen päälle. Järjestäjinä olemme erittäin iloisia siitä, että pystyimme tarjoamaan myös junioreille mahdollisuuden kilpailla näyttävissä puitteissa suuren yleisön edessä. Nuorissa ratsastajissa on alan tulevaisuus, joten on tärkeää, että he pääsevät hankkimaan tällaista kansainvälistä tasoa vastaavaa kokemusta. Suomessa ei ole koskaan järjestetty Helsinki International Horse Shown lisäksi kansainvälistä hallikilpailua esteratsastuksessa, joten ensi kevään Hevoset-messuille on tavoitteena saada yhden tähden kansainväliset esteratsastuskilpailut, kertoo kilpailujen järjestäjä, valmentaja Pekka Larsen Team Eurohorses ry:stä.  

Hevoset 2014 / esteratsastuskilpailujen tulokset: www.hevosmessut.fi (Ohjelma).

Suomen Aktiivitieto Oy:n Hevoset 2014 -messuilla tekemän kävijätyytyväisyystutkimuksen mukaan sata prosenttia kävijöistä koki messujen vastanneen odotuksia. Tutkimuksessa ylivoimaisesti kiinnostavimmaksi tuoteryhmäksi 89 prosentin osuudella nousivat hevostarvikkeet ja varusteet. Yli puolet kävijöistä vietti messuilla yli neljä tuntia. Yli 90 prosenttia kävijöistä aikoo vierailla messuilla myös ensi vuonna.


Hevoset-messuilla pidettiin hyväntekeväisyystalkoot uuden lastensairaalan hyväksi

Hevoset 2014 -messujen yhteyteen organisoitiin hyväntekeväisyystalkoot Uusi Lastensairaala 2017 -projektin tueksi. Useiden näytteilleasettajien osastoilla oli messujen ajan keräyslippaita, joihin yleisö sai tehdä lahjoituksia. Rider's Housen osastolla oli myös myynnissä näytteilleasettajien lahjoittamia tuotteita, joiden myyntitulot annetaan lastensairaalahankkeelle. Lisäksi internetistä löytyvä digilipas on auki lahjoituksille 15.4. saakka. Lisätiedot: www.hevosmessut.fi (Kävijälle).

Messut avasi Hevosurheilu- ja Hippos-lehtien päätoimittaja Jussi Lähde. Lähde ehdotti, että suomalainen hevosväki aloittaa hankkeen suomenhevosen saamiseksi UNESCON maailmanperintökohteiden listalle. Avajaisissa julkistettiin Suomen Ratsastajainliitto ry:n ja Suomen Hippos ry:n hallitusten valinta Vuoden Kavionjälki 2014 -tunnustuksen saajaksi. Palkinnon sai SRL:n pääsihteeri Fred Sundwall. Palkinnon ojensivat europarlamentaarikko Anneli Jäätteenmäki, Hippoksen hallituksen jäsen Kristiina Ertola ja SRL:n hallituksen puheenjohtaja Jukka-Pekka Leskinen. Avajaispäivän lehdistötiedote ja Vuoden Kavionjälki 2014 -tiedote www.hevosmessut.fi (Medialle).


MEDIALLE: Avajaismateriaalit, tiedotteet, kuvat ja videot löytyvät www.hevosmessut.fi (Medialle).


LISÄTIEDOT: www.hevosmessut.fi
Facebook: www.facebook.com/Hevosmessut

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi
Twitter: @TampereenMessut

Veli-Pekka Rouvali, projektipäällikkö, p. 050 516 4005
veli-pekka.rouvali(a)tampereenmessut.fi
Tanja Järvensivu, viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133
tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi, @TanjaJarvensivu
Aino Paavola, viestintäassistentti, p. 0400 914 877,
aino.paavola(a)tampereenmessut.fi

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs