Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Herkkua vapaaottelun ystäville - Viaplay ja NFC yhteistyöhön

Viaplay

Herkkua vapaaottelun ystäville - Viaplay ja NFC yhteistyöhön

Tiedote.
Julkaistu: 20.05.2016 klo 16:53
Julkaisija: Viaplay

 

Lisää hyviä uutisia vapaaottelun ystäville! NFC on tehnyt Viaplayn kanssa yhteistyösopimuksen, jonka myötä punnitustilaisuudet sekä tietenkin itse ottelut ovat nähtävissä Viaplayssa, yksinoikeudella.

“Sopimus on merkittävä askel koko Pohjois-Eurooppalaiselle vapaaottelulle ja sopimuksen ansiosta NFC:n ottelijat saavat näkyvyyttä maailmanlaajuisesti. Tämä lisää ottelijoiden tunnettuutta ja markkina-arvoa”, sanoo NFC:n perustaja Pezhman Ahmadi.

Ensimmäinen suora NFC-ottelu Viaplayssa tulee olemaan lauantaina 28.5. nähtävä NFC ammattilaisvapaaottelu Helsingin Kaapelitehtaalta. Otteluilta alkaa 17.40 ja ensimmäinen ottelu nähdään klo 18.00. Tapahtuman juontaa Jan Tilles ja vieraina nähdään mm. Tipi Hirvikangas ja Aleksi Nurminen. Viaplay näyttää myös tapahtumaa edeltävän punnitustilaisuuden perjantaina 27.5. klo 18:00 alkaen.

28.5. NFC-ottelukortti:
-77,1 kg
Juho Valamaa, Primus Fight Team vs. Michal Wiencek, Puola
+93 kg
Toni Valtonen, Combat Society vs. Arunas Vilius, Liettua
-77,1 kg
Niko Puhakka, Espoon Kehähait vs. Viktor Tomasevic, Liettua
-70,3 kg
Ott Tonissaar, Primus/Viro vs. Daguir Imavov, Ranska
-72,57 kg
Jani Ridasmaa, Team East Front vs. Mohamed Grabinski, Saksa
-70,3 kg
Niko Myllynen, RNC Sport Club vs. Rashad Muradov, Venäjä
-72 kg
Patrik Pietilä, Primus vs. Jani Ketolainen, MMA Kotka
-65,8 kg
Edward Walls, TEF vs. Manolo Scianna, Italia
-61 kg
Hannan Housmand, FFG vs. Karri Itkonen, Gladiator Factory


Lisätietoja:
Erika Miramo, PR Manager, Viaplay Finland & Viasat Finland
+358 40 5485777
erika.miramo@viaplay.com

Liitetiedostot

Viaplay

Viaplay on Pohjoismaiden johtava televisio-ohjelmien, elokuvien ja urheilun suoratoistopalvelu. Viaplay tarjoaa uusimmat tv-sarjat, tuhansia suosittuja elokuvia ja lisäksi huippu-urheilua suorina lähetyksinä. Viaplay on saatavilla Internetiin yhdistettävien laitteiden, kuten tietokoneiden, älypuhelimien, tablettien, Smart TV-televisioiden, Apple TV:n, Chromecastin, Viasatin digiboksien sekä Xbox 360- ja Playstation 3 ja Playstation 4 -pelikonsolien kautta. Lue lisää osoitteessa www.viaplay.fi

Viaplay AB on osa kansainvälistä, kuudessa maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) -mediakonsernia, johon kuuluu ilmais- ja maksutelevisioita, radioita, online-palveluita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta ja kolmannen osapuolen verkossa ja se jakelee televisio-ohjelmia jopa Internetissä. Lisätietoja on osoitteessa www.mtg.se.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs