Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » HBL Kväll -verkkolehti aloitti ilmestymisensä

Hufvudstadsbladet

HBL Kväll -verkkolehti aloitti ilmestymisensä

Tiedote.
Julkaistu: 21.01.2014 klo 16:00
Julkaisija: Hufvudstadsbladet

Sanomalehden kakkospainos vai itsenäinen iltapäivälehti? Tutustu ja päätä itse!

Kautta aikain ensimmäinen HBL Kväll -verkkolehti julkaistiin tänään klo 16. Hufvudstadsbladetin uusi, ruotsinkielinen iltapäivälehti ilmestyy digitaalisesti maanantaista perjantaihin. Lehden ensimmäinen numero on avoin kaikille, eikä sen lukeminen edellytä rekisteröitymistä. HBL Kväll -verkkolehteen voi tutustua osoitteessa e.hbl.fi.

- Kerromme päivän tapahtumista tuoreeltaan ja annamme vinkkejä iltaohjelmaan. Ensimmäisessä numerossa paljastamme, miten Euroopan populistipuolueet kaatuivat omaan näppäryyteensä, Hufvudstadsbladetin päätoimittaja Jens Berg kertoo ensimmäisen lehden sisällöstä.

- Lehdessä kirjoitamme myös rakennusvirheestä, joka johti kymmenvuotiaan tytön kuolemaan Laukaassa. Lisäksi annamme vinkkejä, miten varustautua, jos aikoo lähteä ulkoilemaan jäälle, hän jatkaa.

HBL Kväll on aamun lehteen verrattuna sisällöltään hyvin itsenäinen. Sisältö jakautuu päivän uutisiin ja muuhun ajankohtaiseen, viihdyttäväänkin aineistoon.

- Sivukooltaan kompaktin verkkolehden voi helposti lukea älypuhelimella esimerkiksi bussissa matkalla töistä kotiin. HBL Kvällissä on myös paljon interaktiivisia elementtejä, kuten linkkejä, pelejä ja kyselyitä, Berg sanoo.

Hufvudstadsbladet houkuttelee uudenlaiselle verkkomedialle kokeilijoita kahden viikon ilmaisella tutustumistilauksella. Nykyisille Hufvudstadsbladetin tilaajille HBL Kväll on maksuton.

Lisätietoja:

Päätoimittaja Jens Berg, jens.berg@hbl.fi, +358 (0)29 0801 365
HBL Kväll -projektipäällikkö Andrea Svanbäck, andrea.svanback@hbl.fi, +358 (0)40 527 8910

 

Liitetiedostot

Hufvudstadsbladet on Suomen johtava ruotsinkielinen sanomalehti, jolla on joka viikko noin 167 000 lukijaa. Hbl.fi-sivustolla on 80 000 käyttäjää viikossa. Hufvudstadsbladetia julkaisee KSF Media, joka on johtava ruotsinkielinen mediatalo Suomessa. KSF Media työllistää noin 250 henkilöä ja liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa. Hufvudstadsbladetin toimituksessa työskentelee noin 75 henkilöä. www.hbl.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs