Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Hauskoja seksivalistusvideoita TV Viidellä

TV5 Finland Oy

Hauskoja seksivalistusvideoita TV Viidellä

Tiedote.
Julkaistu: 25.03.2011 klo 13:55
Julkaisija: TV5 Finland Oy

TV Viisi esittää brittiläisen Seksin oppitunnit -sarjan (Sex Lessons), jossa näytetään hauskimpia ja oudoimpia seksivalistusvideoita ympäri maailman.

Minkälaisia valistusfilmejä näytettiin ennen vanhaan ja minkälaista valistusta löytyy nykyajan netistä? Kansainvälisistä videopätkistä paljastuu, että kulttuurieroista johtuen seksiin liittyviä asioita käsitellään eri maissa hyvin eri tavoin ja esim. iranilainen seksivalistus todellakin eroaa australialaisesta. Sarjan jaksoissa käsitellään mm. kondomeita, masturbointia ja sukupuolitauteja. Sarjan juontajana nähdään Dan Wright.

Sarjaa esitetään TV Viidellä lauantaisin illan elokuvan jälkeen alkaen 2.4. klo 22.45.


Lisätiedot:
Heidi Nurminen
Programme PR Manager, TV5 Finland Oy
puh. 040 558 5086
heidi.nurminen@tv-viisi.fi

SBS Media on Suomen innovatiivisin sähköisen median toimija, johon kuuluvat radiokanavat The Voice ja Iskelmä sekä paikallisradiot Radio 957, Radio Sata, Radio Jyväskylä, Radio Mega ja Radio City sekä uudet TV-kanavat TV Viisi ja The Voice. Radiokanavien online-yhteisöt ovat Suomen suosituimpia. SBS Media on kaupallisen radioliiketoiminnan markkinajohtaja, joka laajentaa vahvasti televisiotoimintaan. Yhtiöryhmän liikevaihto vuonna 2010 oli 21 M€. SBS Media työllistää Suomessa 150 tv- ja radioalan ammattilaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs