Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » HATTULA-VISA TIETOPELI PELATTAVISSA KUNNAN ETUSIVULLA

Netvisa Oy

HATTULA-VISA TIETOPELI PELATTAVISSA KUNNAN ETUSIVULLA

Julkaistu: 30.03.2010 klo 12:51
Julkaisija: Netvisa Oy

Hattulan kunnan etusivulle on avattu Hattula-visa tietopeli. Pelin on tehnyt kehittäviin internet-peleihin ja tietovisoihin erikoistunut Netvisa Oy

Hattulan kunnan etusivulle on avattu Hattula-visa tietopeli. Pelin on tehnyt kehittäviin internet-peleihin ja tietovisoihin erikoistunut Netvisa Oy.
   
Hattula-visan tarkoitus on tehdä Hattulan kuntaa tunnetuksi pelaamalla. Pelin kysymyspankkiin on laadittu satoja Hattula-aiheisia kysymyksiä eri aihepiireistä eli yleistiedosta, kulttuurista, elinkeinosta, koulutuksesta, ympäristöstä jne.

Peli etenee siten, että se arpoo kysymyspankista yhteen peliin kymmenen kysymyksen sarjan. Pelin pisteet määräytyvät oikeiden vastausten ja käytetyn vastausajan perusteella.

Kilpailun parhaat palkitaan kuukausittain.

Kysymyksiä peliin tullaan lisäämään tulevaisuudessa ja myös pelaajat voivat tehdä pelin kautta löytyvällä lomakkeella Hattula-aiheisia kysymysehdotuksia, joita voidaan tarkistusten jälkeen lisätä myöhemmin kysymyspankkiin.

- Ihmiset viettävät nykyään netissä aikaansa paljon mm. pelejä pelaamalla. Hattula-visassa yhdistyy mukavasti huvi ja hyöty, eli pelaajien kuntatietämys lisääntyy automaattisesti, kun he yrittävät tavoitella mahdollisimman suurta pistemäärää palkintojen voittamisen toivossa, hehkuttaa Netvisa Oy:n toimitusjohtaja Ari-Pekka Jokitalo.

Hattula -visaa pääsee pelaamaan myös valtakunnallisen www.kuntavisa.fi -sivuston kautta, josta löytyy runsaasti myös muista Suomen kunnista tehtyjä pelejä.  Hattula-visassa on yhteistyökumppaneina paikallisia erialan toimijoita, joita ovat HAMK, Hattulan Apteekki, Hattulan seurakunta, Hämeenlinnan Seudun Vesi Oy, Kehittämiskeskus Oy Häme, Koulutuskeskus Tavastia, T&L Sippola Oy, Lammin Säästöpankki/Hattulan konttori, Lvi-asennus Timo Huttunen, Paperipiste Oy, Parolan Kuntoklubi, Vattenfall Lämpö Oy, Vattenfall Verkko Oy.


Lisätiedot:
Netvisa Oy:n toimitusjohtaja Ari-Pekka Jokitalo, ap.jokitalo@netvisa.fi, puh. 044 755 5557 sekä Hattulan kunnan vs. vapaa-aikatoimenjohtaja Jari Salmela, jari.salmela@hattula.fi, puh. 050 509 0327

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs