Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Hasta La Lista viihdyttää TV Viidellä

TV5 Finland Oy

Hasta La Lista viihdyttää TV Viidellä

Tiedote.
Julkaistu: 31.03.2011 klo 11:01
Julkaisija: TV5 Finland Oy

TV Viidellä tänä lauantaina alkavassa Hasta La Lista -uutuussarjassa Suomen johtava stand up- ja koomikkocombo André Wickström, Stan Saanila, Ilari Johansson ja Mari Perankoski listaavat kaiken epäoleellisen oikeaan järjestykseen.

Jokaisessa jaksossa nelikko käsittelee yhtä aihealuetta ja järjestää siihen liittyvät asiat top10-järjestykseen. Ensimmäisessä 2.4. nähtävässä jaksossa heidän hampaisiinsa joutuvat kansallisaarteet. Ohjelman listalle on kunnia päästä, ja jokainen puolituntinen jakso poimii ja huomioi kaiken oleellisen epäoleellisesta.

TV Viidellä lauantaisin alkaen 2.4. klo 20.35.


Lisätiedot:
Heidi Nurminen
Programme PR Manager, TV5 Finland Oy
puh. 040 558 5086
heidi.nurminen@tv-viisi.fi

SBS Media on Suomen innovatiivisin sähköisen median toimija, johon kuuluvat radiokanavat The Voice ja Iskelmä sekä paikallisradiot Radio 957, Radio Sata, Radio Jyväskylä, Radio Mega ja Radio City sekä uudet TV-kanavat TV Viisi ja The Voice. Radiokanavien online-yhteisöt ovat Suomen suosituimpia. SBS Media on kaupallisen radioliiketoiminnan markkinajohtaja, joka laajentaa vahvasti televisiotoimintaan. Yhtiöryhmän liikevaihto vuonna 2010 oli 21 M€. SBS Media työllistää Suomessa 150 tv- ja radioalan ammattilaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs