Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Hans Edin Nelonen Median liiketoimintajohtajaksi

Hans Edin Nelonen Median liiketoimintajohtajaksi

Julkaistu: 27.10.2008 klo 15:02
Julkaisija:

Nelonen Median vetäjä vaihtuu

KTM Hans Edin on nimitetty Nelonen Median liiketoimintajohtajaksi ja Sanoma Entertainmentin johtoryhmän jäseneksi 28.10.2008 alkaen. Hän on toiminut aiemmin Nelonen Median markkinointijohtajana.

- Aloitan uudessa tehtävässä innostunein mielin. Kanavien määrä kasvaa jatkossa edelleen, ja kilpailu katsojien ajasta kovenee. Nelonen Mediassa on osaamista ja tekemisen intoa luoda sähköisiä kokonaisratkaisuja, joilla kasvatamme osuuttamme sähköisten medioiden käytöstä ja mainosmarkkinoista. Panostamme niin televisioon, radioon kuin onlineen, Edin painottaa.

Nykyinen Nelonen Median liiketoimintajohtaja Juha-Pekka Louhelainen jättää yhtiön.

- Vuodet Nelonen Mediassa ovat olleet vauhdikkaita ja ainutlaatuisia. On ollut hienoa olla mukana aitiopaikalla kehittämässä suomalaista kaupallista televisiotoimintaa ja tehdä töitä motivoituneessa ja ammattitaitoisessa joukossa. Pitkän televisiorupeaman jälkeen on kuitenkin aika katsoa uusia haasteita, Louhelainen toteaa.

- Louhelaisen vetämänä Nelosesta on kehittynyt Suomen kolmanneksi suurin mainosmedia mainosmyynnillä mitattuna. Nelonen Media on laajentunut aidosti monikanavaiseksi mediataloksi. Se on hieno saavutus. Uskon, että HansEdinin johdolla Nelonen Media vahvistaa muuttuvassa toimintaympäristössä asemaansa edelleen, toteaa Sanoma Entertainmentin toimitusjohtaja Anu Nissinen.


Lisätietoja:

Anu Nissinen

Toimitusjohtaja, Sanoma Entertainment
p.0500 847 487, anu.nissinen (at) sanomaentertainment.com

Hans Edin

Nelonen Media
p.0400 500 489, hans.edin (at) nelonenmedia.fi

Nelonen Media on osa Sanoma Entertainmentia, Sanoma-konsernin sähköisen viestinnän liiketoimintaryhmää. Nelonen Median toimialoja ovat televisio, radio ja online. Tv-toimintaan kuuluvat Nelonen, JIM, KinoTV, Urheilukanava ja Urheilu+Kanava. Radiotoimintaan kuuluvat Radio Rock ja Radio Aalto. Onlineen kuuluvat näiden medioiden verkko- ja mobiiliratkaisut.

 

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs