Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » HammerKitin uusi verkkosuunnittelualusta mullistaa web-sivustojen ja -palvelujen toteutuksen ja julkaisun

HammerKit

HammerKitin uusi verkkosuunnittelualusta mullistaa web-sivustojen ja -palvelujen toteutuksen ja julkaisun

Julkaistu: 31.05.2010 klo 14:57
Julkaisija: HammerKit

Uuden ajan digitaalinen palvelumuotoilualusta HammerKit julkaistaan virallisesti kesäkuun alussa Berliinin Webinale-web-konferenssissa.

HammerKit esittelee uuden pilvipalveluna toimivan verkkosuunnitteluympäristön, joka hyödyntää ainutlaatuista komponenttiteknologiaa. Työkalu on suunnattu web-suunnittelijoille, jotka haluavat toteuttaa dynaamisia verkkosivustoja ja -palveluita entistä tehokkaammin. HammerKit-palvelu julkaistaan Berliinissä 31.5. - 2.6.2010 järjestettävässä Webinale web-konferenssissa (www.webinale.de).

"Keskustelimme useiden digitoimistojen ja web-suunnittelijoiden kanssa ja huomasimme, että suunnittelijan ja koodaajan yhteistyö on usein erittäin tehotonta. Web-projektien aikataulut venyvät, mikä tulee asiakkaalle kalliiksi. Eikä samojen peruskomponenttien rakentaminen yhä uudelleen ja uudelleen yksinkertaisesti ole enää kestävä toimintamalli, kun talous on tiukilla. Ajoituksemme on juuri oikea, sillä verkkosuunnittelu elää murroskautta, ja muutaman vuoden kuluttua ajatus kuukausien mittaisesta web-projektista tulee kuulostamaan jo hassulta", HammerKit Oy:n toimitusjohtaja Mark Sorsa-Leslie sanoo.

"Asiakkaat haluavat entistä monipuolisempia verkkosivustoja ja -palveluita yhä nopeammilla toimitusajoilla. Websuunnittelijat ovat pitkään odottaneet työkalua, jonka avulla vastata alan koveneviin tehokkuusvaatimuksiin. Tulevaisuudessa heidän ei tarvitse odottaa koodaajia, vaan suunnittelijat voivat toteuttaa omat ideansa välittömästi", Sorsa-Leslie jatkaa.

HammerKit on verkon yli käytettävä järjestelmä, joka tarjoaa täyden tuen verkkosivujen ja -palvelujen suunnitteluun sekä hallintaan. Järjestelmän avulla jo kerran luotuja toiminnallisuuksia, kuten lomakkeita ja kalentereita voidaan kopioida ja siirtää projektien välillä. HammerKit on suunnattu web-suunnittelijoille, jotka haluavat hallita projektejaan itse sekä lyhentää toimitusaikoja ja säästää kustannuksia. Työkalu on helppo ottaa käyttöön, eikä sen käyttö edellytä ohjelmointiosaamista. Avoin ohjelmointirajapinta (API) mahdollistaa kustomoitujen elementtien tuomisen järjestelmän käytettäväksi suunnittelijan muissa projekteissa.

"70-luvun punkkarit tekivät aikanaan hyvää musiikkia, jossa ei soittotaidoilla ollut niinkään väliä. Nykyihmiset haluavat toteuttaa ideoitaan internetissä, mutta eivät käyttää aikaansa monimutkaisten tietoteknisten taitojen opiskeluun. HammerKit on työkalu webbipunkkareille", Sorsa-Leslie sanoo.

Lisätietoja:
Paula Holst, puh. 050 587 1762 tai s-posti: press(at)hammerkit.com

HammerKit Oy on vuonna 2006 perustettu ohjelmistoyritys, joka kehittää uudenlaista digitaalisten palvelujen suunnittelualustaa. HammerKit hyödyntää ainutlaatuista komponenttiteknologiaa, joka mahdollistaa monipuolisten web-sivustojen ja -palvelujen nopean suunnittelun ilman ohjelmointiosaamista. Tämä säästää merkittävästi sekä web-suunnittelijoiden aikaa että asiakkaan kustannuksia. Valmiit sivustot julkaistaan palveluna HammerKit-alustalla, mikä poistaa asennuksen ja ylläpidon vaivan. HammerKitin asiakkaita ovat web-palvelujen tuottajat, jotka haluavat toteuttaa asiakkailleen monipuolisia sekä helposti laajennettavia web-palveluita ja -sivustoja.
www.hammerkit.com

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs