Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Golfin US Open suomenkielisellä selostuksella avaa Viasat Sportin ja Viaplayn kesän

Viaplay

Golfin US Open suomenkielisellä selostuksella avaa Viasat Sportin ja Viaplayn kesän

Tiedote.
Julkaistu: 16.06.2015 klo 11:05
Julkaisija: Viaplay

NHL-finaalien huipentuminen Chicago Blackhawksin ja Kimmo Timosen Stanley Cup -voittoon kääntää uuden sivun Viasat Sportin ja Viaplayn ohjelmistossa Suomessa. Torstaina 18.6. kulttisuosioon noussut Viasat Hockey Finland -kanava uudistuu koko kansan johtavaksi urheilukanavaksi, Viasat Sport Finlandiksi, ja aloittaa suorat lähetykset golfin US Openista. US Open on ensimmäinen kesäkuukausien golfin majoreista, jotka kaikki nähdään Viasat Sport Finland-kanavalla ja Viaplayssa suomeksi selostettuna. 

Torstai-iltana kello 23.00 alkavasta Golfin US Open -selostuksesta vastaavat Nikke Tyry, Joachim Aaltonen ja Teemu Tyry. Englanninkielellä lähetykset ovat katsottavissa Viasat Golf HD-kanavalla sekä valittavissa Viaplayssa.

"US Open on maailman vaikeimmin voitettava golfkisa, joka on vuosittain spektaakkelimainen tapahtuma paitsi USA:ssa, mutta myös globaalisti. Tänä vuonna kisa pelataan todella mielenkiintoisella Chambers Bayn kentällä ja tarinoita kerrottavaksi riittää paitsi kilpailusta, sen historiasta, pelaajista ja luonnollisesti pelitapahtumista. Major-kilpailun selostaminen suomeksi tuo toivottavasti paljon uusia ihmisiä golfkilpailun katsojiksi ja toivottavasti pystymmekin avaamaan lajin hienouksia myös uusille katsojille." pohjustaa Tyry Viasat Sport Finlandin avaavaa suoraa lähetystä. 

US Openin voittoa puolustaa saksalainen Martin Kaymer. Maailmanlistan kärjessä US Openiin lähtee pohjoisirlantilainen Rory Mcilroy.  

Golfin majorit jatkuvat Viasat Sportilla ja Viaplayssa myös heinä-elokuussa British Openilla 16-19. heinäkuuta sekä PGA Championshipilla 13.-16. elokuuta. 

Jalkapallon UEFA Champions League alkaa Viasat Sportilla ja Viaplayssa jo elokuun alussa

Uudistuva Viasat Sportin ja Viaplayn tarjonta saa erityistä potkua kesään jo elokuun alussa. UEFA Champions League -lähetykset alkavat Viasat Sport Finland -kanavalla ja Viaplayssa jo 11.8 pelattavalla Super Cup -ottelulla ja heti viikkoa myöhemmin pelataan Champions Leaguen playoff-karsintakierros.

Lisätietoja:

Antti Nikkanen, Consumer Offering Manager, Viasat Finland, +358 40 722 8309

www.viasat.fi

Erika Miramo, Country Manager, Viaplay, +358 40 548 5777

www.viaplay.fi 

Modern Times Group (MTG) ja Viasat Finland Oy

Oy Viasat Finland Ab on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) mediakonsernia, johon kuuluu maksu- ja ilmaistelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta, televisiolähetysverkoissa (kaapeli, satelliitti ja IPTV) ja Internetissä. Modern Times Group on kasvuyritys ja se on listattu Tukholman Nasdaq OMX -pörssissä.

Suomessa Viasat lähettää kanavapakettejaan oman satelliitin kautta sekä kaapeli- ja laajakaista-tv- ja antenni tv -lähetyksinä. Suomessa Viasat aloitti lähetykset vuonna 1996. Lisätietoja www.viasat.fi

Viaplay

Viaplay on Pohjoismaiden johtava televisio-ohjelmien, elokuvien ja urheilun suoratoistopalvelu. Viaplay tarjoaa uusimmat tv-sarjat, tuhansia suosittuja elokuvia ja lisäksi huippu-urheilua suorina lähetyksinä. Viaplay on saatavilla Internetiin yhdistettävien laitteiden, kuten tietokoneiden, älypuhelimien, tablettien, Smart TV-televisioiden, Viasatin digiboksien sekä Xbox 360- ja Playstation 3 ja Playstation 4 -pelikonsolien kautta. Lue lisää osoitteessa www.viaplay.fi

Viaplay AB on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) -mediakonsernia, johon kuuluu ilmais- ja maksutelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta ja kolmannen osapuolen verkossa ja se jakelee televisio-ohjelmia jopa Internetissä. MTG on myös Venäjän suurimman itsenäisen televisioyhtiön CTC Median pääomistaja. Lisätietoja on osoitteessa www.mtg.se.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs