Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Ericssonin MWC:ssa julkaisema ”Future TV Anywhere” muuttaa TV:n katselukokemusta

Ericsson

Ericssonin MWC:ssa julkaisema ”Future TV Anywhere” muuttaa TV:n katselukokemusta

Tiedote.
Julkaistu: 27.02.2014 klo 10:00
Julkaisija: Ericsson

Ericsson julkistaa Mobile World Congress -tapahtumassa Barcelonassa uuden Future TV Anywhere -palvelun. Palvelun avulla TV-toimijat voivat luoda  innovatiivisia ja saumattomia television ja videokuvan katselukokemuksia.

Kuluttajat käyttävät nykyään useita eri videopalveluita ja laitteita videokuvan katseluun. Laitteet saattavat kuitenkin näyttää sisällöt eri tavoin, jolloin katselukokemus voi olla kuluttajille hajanainen ja turhauttava.

Ericsson tuo nyt markkinoille Future TV Anywhere -alustan, joka tuo uudet verkkoteknologiat televisiopalvelujen toimittajien käyttöön. Future TV Anywhere -alustan ansiosta TV-toimijat voivat yhdistää maksu-TV:n palvelunlaadun ja sisällön Over The Top -palvelujen tarjoamaan personointiin, interaktiivisuuteen ja multiscreen-katseluun.

Ericssonin rakentama integroitu alusta maksutelevision palveluntarjoajille perustuu kokonaan verkko- ja pilviteknologioihin. Palvelualustana on uusi ohjelmisto, jonka ansiosta TV-toimijat voivat nopeasti reagoida muuttuviin markkinoihin. Uusi alusta mahdollistaa TV-palvelujen tehokkaan käyttöönoton ja skaalauksen sekä hallitsee live-televisiointeihin liittyvän suuren kuormituksen. Järjestelmä myös hyödyntää big datan ohjaamaa analytiikkaa, mikä auttaa TV-toimijoita hallinnoimaan uusia investointeja nopeasti ja kustannustehokkaasti.

"Maksu-TV:n verkkonopeudella on kriittinen rooli Ericssonin TV ja Media -strategiassa, ja sen avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme nopeita innovaatioita ja toteutuksia erittäin kilpailullisilla markkinoilla. Investointimme tällä alueella vahvistaa Ericssonin asemaa TV-toimijoiden palveluiden tarjoajana. Meidän avullamme TV-toimijat pystyvät tarjoamaan omille asiakkailleen laadukkaan TV-kokemuksen sekä voivat ansaita laajemmalla palveluvalikoimalla ”, sanoo Ericssonin Support Solutions -liiketoimintayksikön johtaja Per Borgklint.

Ericsson investoi yhä enemmän TV & Media -johtajuuteen. Yhtiö on aiemmin ostanut Microsoftin Mediaroomin osaksi palveluvalikoimaansa ja on nyt ilmoittanut aikomuksestaan hankkia myös Azuki Systemsin. Ericsson on saavuttanut hyvän aseman TV-alalla, koska sillä on maailman eniten käytetty IPTV-alusta sekä vuosikymmenten kokemus videoteknologiasta.

Ericsson ennustaa, että verkottuneessa yhteiskunnassamme on vuoteen 2020 mennessä ainakin 50 miljardia verkkoon yhdistettyä laitetta, joista 15 miljardia tarjoaa käyttäjilleen videokuvaa. Ericsson rakentaa nyt ekosysteemiä tulevaisuuden TV:lle, joka toimii missä vain ja millä tahansa laitteella ja kehittää katselukokemusta yhdessä kuluttajan kanssa.

Ericssonia voi seurata Mobile World Congressin aikaan Twitterissä tunnuksilla @Ericsson ja @Networked_Soc, ja keskusteluun voi liittyä tunnuksella #MWC14.

Ericssonin Mobile World 2014 -lehdistömateriaalit löytyvät osoitteesta: www.ericsson.com/thecompany/press/mediakits/mwc2014

LISÄTIETOJA

Milla Nummenpää
Viestintäjohtaja, Ericsson
Puh. 09 299 2556 / 044 299 2556
milla.nummenpaa@ericsson.com

 

Ericsson on maailman johtava viestintäteknologian ja -palveluiden toimittaja. Reaaliaikaiset ja tehokkaat ratkaisumme mahdollistavat verkottuneen yhteiskunnan, jossa vapaasti elää, opiskella ja tehdä töitä kestävää kehitystä toteuttavissa yhteiskunnissa ympäri maailmaa.

Tarjoamme informaatio- ja viestintäteknologian palveluita, ohjelmistoja ja infrastruktuuria teleoperaattoreille ja muille toimialoille. Nykyään 40 prosenttia maailman mobiililiikenteestä kulkee Ericssonin verkkojen kautta, ja tukemiemme asiakkaiden verkot palvelevat yli 2,5 miljardia palvelunsaajaa.

Toimimme asiakkaidemme kanssa yli 180 maassa, ja työllistämme yli 110 000 työntekijää. Vuonna 1876 perustetun yrityksen pääkonttori on Tukholmassa Ruotsissa. Vuonna 2013 konsernin liikevaihto oli 34,9 miljardia Yhdysvaltain dollaria (227,4 miljardia Ruotsin kruunua). Ericsson on listattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä ja NASDAQ-pörssissä New Yorkissa.

Ericsson työllistää Suomessa noin 950 osaajaa, joista suuri osa työskentelee Kirkkonummella. Yrityksen toiminta pohjautuu Suomessa kolmeen vahvaan osaamisalueeseen: tutkimukseen ja tuotekehitykseen, paikallisia asiakkaita palvelevaan myyntiin sekä palveluorganisaatioon, joka keskittyy sekä paikallisiin että kansainvälisiin asiakkaisiin. Vuonna 2012 Ericsson avasi uuden tuotekehityskeskuksen Ouluun vahvistaen näin radioverkko-osaamistaan suomalaisella kompetenssilla. Suomen Ericsson sijoittui Great Place To Work -organisaation vuoden 2014 Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa sijalle kolme suurten yritysten sarjassa.

www.ericsson.com  
www.ericsson.com/news 
www.twitter.com/ericssonpress
www.facebook.com/ericsson 
www.youtube.com/ericsson

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs