Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Englannin Valioliigan televisiointi sekä digitaaliset lähetysoikeudet vuoteen 2019 saakka yksinoikeudella Viasatille ja Viaplaylle Suomessa

Viaplay

Englannin Valioliigan televisiointi sekä digitaaliset lähetysoikeudet vuoteen 2019 saakka yksinoikeudella Viasatille ja Viaplaylle Suomessa

Tiedote.
Julkaistu: 02.10.2015 klo 18:59
Julkaisija: Viaplay

 

Viasatin ja Viaplayn emoyhtiö Modern Times Group on hankkinut yksinoikeuden Englannin Valioliigan televisiointiin ja digitaalisiin lähetyksiin Suomessa kaudesta 2016-2017 alkaen. Sopimus sisältää kaikki ottelut koko Valioliiga –kaudelta ja kattaa oikeudet kauteen 2018-2019 saakka Suomessa. Lähetykset nähdään Suomessa Viaplay-palvelussa sekä Viasat Sport-kanavilla.

Mediakonserni Modern Times Group on hankkinut kaikkien Englannin Valioliigan suorien lähetysten televisiointi- ja digitaaliset lähetysoikeudet kolmivuotisella sopimuksella kaudesta 2016-2017 alkaen Suomessa ja Ruotsissa. Samassa yhteydessä MTG on hankkinut Tanskan markkinalla yksinoikeuden 100 otteluun sekä jaetut oikeudet muihin otteluihin kaikilla 38 Valioliigan ottelukierroksella.

MTG on esittänyt Valioliigaa Ruotsissa ja Tanskassa vuodesta 2009 alkaen ja nyt Suomen Viasat Sport -kanavien sekä Viaplay-palvelun suosio on mahdollistanut Valioliigan lisäämisen tarjontaan myös Suomen markkinalla. Kaudesta 2016-2017 alkaen Valioliiga sisältää perinteisten lauantai-, sunnuntai- ja maanantaikierrosten lisäksi myös ottelukierrokset perjantai-iltaisin.

“Tämä on mahtava uutinen suomalaisille huippu-urheilun ystäville. Ei ole epäilystäkään siitä, että Englannin Valioliiga on myös Suomessa suosituin kansallinen jalkapalloliiga televisiokatsojien keskuudessa. Aloitimme tänä syksynä UEFA Champions League –lähetykset Suomessa ja Valioliiga täydentää tarjontamme todelliseksi urheilufanin unelmaksi. Valioliigan kanssa tulemme jatkamaan linjaamme huippulaatuisista ja intohimolla tehtävistä tuotannoista, joista fanimme pääsevät jo nyt nauttimaan jääkiekon ja UEFA Champions League –lähetysten parissa.”

                                                      Johannes Leppänen, Viasat Finland, Toimitusjohtaja

 

Suomessa Viaplay ja Viasat esittävät tällä hetkellä kaikki ottelut UEFA Champions Leaguesta ja jääkiekon NHL:stä ja syksyn 2016 World Cupista. Viaplayn ja Viasatin ohjelmistoon kuuluvat myös KHL, NFL, FA Cup, Englannin Capital One Cup, Saksan DFB Pokal, golfin major-turnauksia, golfin European Tour ja Ryder Cup, moottoriurheilua sekä muun muassa meneillään olevat Rugbyn MM-kilpailut.

Valioliiga-lähetysten tuotevaihtoehdot ja tarkemmat tiedot lähetyksistä julkaistaan myöhemmin. 

Lisätietoja ja haastattelut

Johannes Leppänen

CEO Viasat Finland & Baltics

Puh. +358 40 162 1761

johannes.leppanen@viasat.fi

 

Modern Times Group (MTG) ja Viasat Finland Oy

Oy Viasat Finland Ab on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) mediakonsernia, johon kuuluu maksu- ja ilmaistelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta, televisiolähetysverkoissa (kaapeli, satelliitti ja IPTV) ja Internetissä. Modern Times Group on kasvuyritys ja se on listattu Tukholman Nasdaq OMX -pörssissä.

Suomessa Viasat lähettää kanavapakettejaan oman satelliitin kautta sekä kaapeli- ja laajakaista-tv- ja antenni tv -lähetyksinä. Suomessa Viasat aloitti lähetykset vuonna 1996. Lisätietoja www.viasat.fi

Viaplay

Viaplay on Pohjoismaiden johtava televisio-ohjelmien, elokuvien ja urheilun suoratoistopalvelu. Viaplay tarjoaa uusimmat tv-sarjat, tuhansia suosittuja elokuvia ja lisäksi huippu-urheilua suorina lähetyksinä. Viaplay on saatavilla Internetiin yhdistettävien laitteiden, kuten tietokoneiden, älypuhelimien, tablettien, Smart TV-televisioiden, Apple TV:n, Chromecastin, Viasatin digiboksien sekä Xbox 360- ja Playstation 3 ja Playstation 4 -pelikonsolien kautta. Lue lisää osoitteessa www.viaplay.fi

Viaplay AB on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) -mediakonsernia, johon kuuluu ilmais- ja maksutelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta ja kolmannen osapuolen verkossa ja se jakelee televisio-ohjelmia jopa Internetissä. MTG on myös Venäjän suurimman itsenäisen televisioyhtiön CTC Median pääomistaja. Lisätietoja on osoitteessa www.mtg.se.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs